Με ψηλά το κεφάλι η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Σερρών

21:17 1/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ήττα ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Σερρών.

Η Σερραϊκή ομάδα δεν τα κατάφερε στο τελευταίο της παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία ήταν αυτή που τελικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ζαχαρία Καφτάνη στάθηκε άτυχη αφού αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, οι Σερραίοι ήταν αυτοί που είχαν στο πρώτο ημίχρονο καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν

με μια καλή ευκαιρία με τον Καρακούτη, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Μάδι Νταλίπ και τον Θανάση Γκουτίδη.

Εκπληκτικές επεμβάσεις από τον Σερραίο τερματοφύλακα Απόστολο Κουγιουμτζόπουλο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΕΠΣ Μακεδονίας ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους αλλά ο Σερραίος τερματοφύλακας Απόστολος Κιουγιουμτζόπουλος κατέβασε τα ρολά πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Τελικά ο Κώστας Σαλπιγγίδης (παίκτης του Άρη και ανιψιός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη) με σουτ έκανε το 0-1. Η ήττα δεν μπορεί να επισκιάσει το ταλέντο των παιδιών της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Σερρών που αποχαιρετούν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Παιδιά που είναι το αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και πρέπει να προσεχτούν.

Οι παίδες της ΕΠΣ Σερρών είχαν καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ Σερρών(Ζ. Καφτάνης): Κουγιουμτζόπουλος Απόστολος (Π.Ο.Σ 2000), Αρναούτογλου Θανάσης (Πήγασος), Κρουστάλλης Γιώργος (Π.Ο.Σ 2000), Αδαμίδης Απόστολος (Πήγασος), Βεντούζης Χαράλαμπος (Εθνικός Σιδηροκάστρου), Σιώης Ανδρέας (Εθνικός Σιδηροκάστρου), Θεοχαρίδης Διαμαντής (Νίκη Χριστός), Μάδι Νταλίπ (Π.Ο.Σ 2000), Γεωργιάδης Πρόδρομος (Πήγασος), Σοφιανός Θρασύβουλος (ΠΟΣ 2000), Γκουτίδης Θανάσης (Π.Ο.Σ 2000).

Έπαιξαν και οι: Ζιάκας Αντώνης (Πήγασος), Γρόσδης Πασχάλης (Π.Ο.Σ 2000), Πασχαλίδης Λευτέρης (Π.Ο.Σ 2000), Φάκης Θωμάς (Πήγασος), Τσιφούτης Νίκος (Πήγασος).

Στην αποστολή ήταν και οι: Κιουτάχιαλης Μιχάλης (Πήγασος), Πούλιος Αλέξανδρος (Πήγασος).

Keywords
Τυχαία Θέματα