Με «όχημα» τον Οδοντωτό η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

11:05 6/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Οδοντωτός σημείο αναφοράς στην τουριστική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής Αιγίου και Καλαβρύτων ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κώστας Πετράκης με τον Δήμαρχο Αιγίου κ. Θανάση Παναγόπουλο.

Αφορμή της συνάντησης αυτής ήταν η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη δημιουργία του Οδοντωτού Διακοφτού – Καλαβρύτων με βασικό διοργανωτή τον ΟΣΕ. Μια εκδήλωση με πολλές

δράσεις … αφετηρία το Διακοφτό και προορισμό με το ιστορικό τρενάκι …τα Καλάβρυτα.

Παράλληλα αποφασίστηκε η διοργάνωση μιας κεντρικής εκδήλωσης στην Αθήνα με σημείο αναφοράς όλα τα τρένα , των οποίων η συμβολή στην Ανάπτυξη, τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό είναι σημαντική για έναν τόπο. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αίγιου που διοργάνωσε τις εκδηλώσεις « Εν Συρμώ» τον περασμένο Μάη είναι σε θέση να ενημερώσει όλους τους φορείς έτσι ώστε να συμβάλλουν με προτάσεις και ιδέες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα που θα προωθήσει τον Οδοντωτό σε όλο τον κόσμο και θα τον καταστήσει ελκυστικό τουριστικό πόλο .

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα