Με αέριο η έκρηξη στο ΑΤΜ

17:39 20/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το γεωπονικό γραφείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου, στο δεύτερο όροφο του οποίου στεγάζεται η Τράπεζα Πειραιώς.


Οι δράστες, σύμφωνα με τι πρώτες εκτιμήσεις, διοχέτευσαν αέριο στο μηχάνημα και από την πίεση που δημιουργήθηκε,

προκλήθηκε η έκρηξη. Από την σπασμένη τζαμαρία, μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, πήραν μαζί τους δύο από τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο ποσό χρημάτων και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες.

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη. Αμέσως χτύπησε ο συναγερμός.Οι περίοικοι αναστατωμένοι βγήκαν στις βεράντες των σπιτιών τους και είδαν τους τρεις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες να φεύγουν με τη λεία της επίθεσή τους.


Στο κτίριο που βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο της Νίκαιας, δεν υπάρχουν κάμερες ώστε να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να φεύγουν με κατεύθυνση προς το χωριό Άγιοι Ανάργυροι, όπου λίγη ώρα αργότερα, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων, βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, καμένο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που ενήργησαν με πρωτοφανή τρόπο και οι οποίοι φαίνεται πως στάθηκαν άτυχοι, καθώς η εταιρία χρηματαποστολής είχε κληθεί να εφοδιάσει με χρήματα το ΑΤΜ, σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη ενέργειά τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Keywords
Τυχαία Θέματα