Με 1700 θέσεις οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ του δήμου Λαρισαίων

19:18 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα από 1700 θέσεις για παιδιά, βρέφη και παιδιά με αναπηρία, προσφέρει ο Δήμος Λαρισαίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) της ΔΗΚΕΛ, μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» 2016-17.

Οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΗΚΕΛ περιλαμβάνονται στη λίστα επιλογής του προγράμματος και καλούμε τους

συμπολίτες να στηρίξουν τις δομές του Δήμου συμμετέχοντας στη διαδικασία και υποβάλλοντας αιτήσεις για τα προγράμματα που δίνουν ανακούφιση στην Λαρισαϊκή οικογένεια σε μια περίοδο κρίσης. Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των προγραμμάτων προσφέροντας δωρεάν θέσεις σε όλες τις δομές του και παρέχοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα στα παιδιά των συμπολιτών μας.
Συγκεκριμένα οι προσφερόμενες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς είναι: για τα βρέφη 365 θέσεις για τα νήπια 837 θέσεις και για πρώτη φορά 8 θέσεις AMEA. Επίσης, οι προσφερόμενες θέσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6 εως 12 ετών) και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ, τα οποία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αυξήθηκαν φέτος κατά πέντε (5), τριπλασιάζονται και ανέρχονται στις 450 θέσεις για 8 Δομές ΚΔΑΠ και 50 θέσεις για 2 ΚΔΑΠ ΑμεΑ. ( Ωράριο Λειτουργίας: 14:00-22:00 χειμερινό ωράριο & 08:
Keywords
Τυχαία Θέματα