Μ.Αλέξ. Καρπερής: Στη μετά… Κρυστάλλη εποχή

23:44 7/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο παιχνίδι του στη μετά… Κρυστάλλη εποχή δίνει την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής που θα αντιμετωπίσει στη Χρυσούπολη τον Νέστο για τη 2η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Ο έμπειρος επιθετικός που είχε και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ήταν ουσιαστικά αυτός που με τον Μίλτο Δουλγέρη «έχτισαν» τη φετινή ομάδα είπε «ναι» στην τιμητική πρόταση που του έκανε ο Ηρακλής και ο Σάκης Αναστασιάδης και φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα. Ο Μίλτος Δουλγέρης προσπάθησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα να ξεπεράσει

η ομάδα αυτό το σοκ και να κάνει τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Νέστο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Θανάση Αλμύρα ενώ ο Παναγιώτης Παπανικολάου έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης. Το σημαντικό είναι ότι ο Σάκης Γκόγκας που χάρισε με το γκολ του στο 90ο την ισοπαλία στην ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Νέστος: Με γεμάτο οπλοστάσιο

Ο προπονητής του Νέστου Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η πιθανή ενδεκάδα είναι, τερματοφύλακας ο Αθανασίου, δεξιά στην άμυνα ο Παυλακάκης, αριστερά ο Φραγκούλης, στόπερ οι Ναουμίδη και Χούσινετς. Στη μεσαία γραμμή, Μπαντάνης, Τσάκωνας και ελεύθερος ο Βέργοτς. Στα πλάγια της επίθεσης οι Τσανακτσόγλου και Μπαντάνης και στην κορυφή ο Πολωνός Κρόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα