Μ. Τάντιτς: «Να ξεπεράσω τον αδελφό μου»

18:51 9/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του Μπόζινταρ Τάντιτς με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στο Ελληνικό πρωτάθλημα ένας άλλος Τάντιτς περνούσε τα σύνορα για να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό όνειρο.

Ο Ματίγια Τάντιτς φόρεσε την ίδια κόκκινη φανέλα, με το λιοντάρι, που είχε φορέσει σε 155 παιχνίδια ο αδελφός του, στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι αλλά μετά από έναν τραυματισμό έμεινε στο.. ράφι. Τη φετινή περίοδο ο Ματίγια Τάντιτς αποδεικνύει με τις

εμφανίσεις του, σε αυτούς που τον άφησαν εκεί, ότι θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Ο 20χρονος επιθετικός έχει πανηγυρίσει επτά τέρματα με τη φανέλα του πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής, του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Μάλιστα τα τρία από αυτά στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Ο Ματίγια Τάντιτς μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη νέα μου ομάδα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ο προπονητής Παύλος Δημητρίου, ο πρόεδρος Δημήτρης Κεραμάρης και ο χρηματοδότης Γιάννης Τυχάλας πιστεύουν σε εμένα και κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστώ για αυτό. Τα έχουμε όλα κι εγώ προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Υπάρχουν καλές ομάδες όπως το Σκούταρι, η Καβάλα, ο Άρης Αβάτου κ.α. Εμείς έχουμε διάρκεια, πολύ καλές συνθήκες, καλούς παίκτες και καλό προπονητή και πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε πρώτοι».

Για το πέρασμα του από τον Πανσερραϊκό:

«Με αδελφό τον Μπόζινταρ Τάντιτς είχα ακούσει πάρα πολλά για αυτήν την ομάδα. Πέρυσι είχα καταφέρει στο πρώτο παιχνίδι να κερδίσω πέναλτι. Μετά αντιμετώπισα έναν τραυματισμό και στη συνέχεια πιστεύω ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να αποδείξω τι αξίζω. Το καλοκαίρι πήρα μέρος στην προετοιμασία αλλά μου είχαν πει ότι γιατί υπάρχει περιορισμός στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών δεν θα είχα πολλές ευκαιρίες. Έτσι έλυσα το συμβόλαιο και πήρα μεταγραφή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και είμαι πλέον πολύ καλά».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Πανσερραϊκό:

«Σίγουρα ο Πανσερραϊκός είναι ο Πανσερραϊκός κι εγώ το ξέρω πολύ καλά και λόγω αδελφού. Αυτή τη στιγμή όμως θέλω να είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας Παραλιμνίου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχω γκολ και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο».

Για το κλίμα στην ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Είναι πάρα πολύ καλό. Έχουμε πολύ καλές συνθήκες, μια διοίκηση που φροντίζει για όλα κι έναν έμπειρο και ικανό προπονητή που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά, με τον αρχηγό τον Βασίλη Τάκα, τον Σάκη Μουτεσίδη, τον Τσομαχασβίλι, όλα τα παιδιά»

Για το αν είναι καλύτερος από τον αδελφό του:

«Αυτή τη στιγμή ο αδελφός μου είναι καλύτερος αλλά εγώ… έχω δρόμο ακόμα. Εύχομαι να τον περάσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα