Μ. Συρεγγέλα: Εστιάζουμε στην καθημερινότητα των Ελληνίδων

17:52 7/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ότι λέμε και υποσχόμαστε είναι αληθινό και κοστολογημένο, δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα. Ως γραμματεία, επικεντρωνόμαστε στην καθημερινότητα των Ελληνίδων, αναδεικνύουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις, πρόσθεσε η κ. Συρεγγέλα, η οποία παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό για τα όσα είπε για τους παιδικούς σταθμούς.

«Ο κ. Τσίπρας

υποσχέθηκε πως φέτος θα απορροφηθούν όλα τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς κάτι που είχε ειπωθεί και πέρυσι και τελικά δεν έγινε καθώς χιλιάδες παιδιά έμειναν εκτός. Ο κ. Τσίπρας μίλησε και για παροχές από το πρώτο παιδί αλλά αυτό έχει γίνει πραγματικότητα από την Κυβέρνηση Σαμαρά».

Η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού και για τα όσα είπε για την αξιοποίηση δημοσίων κτιρίων ώστε να διαμένουν νέοι, υπογραμμίζοντας ότι νέοι δεν θέλουν να γίνουν πρόσφυγες στην χώρα τους, αλλά θέλουν δουλειές.

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνος, άσκησε έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης για τα χθεσινά εγκαίνια στα Τέμπη υπογραμμίζοντας ότι «το έργο ξεκίνησε επί Κώστα Καραμανλή και Γ. Σουφλιά και ο τρόπος και η μεθόδευση της όλης διαδικασίας ήταν πολύ άσχημος. Να θυμάται τη ρήση ο πρωθυπουργός: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι’ αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα