Μ. Γεωργιάδης: «Να κατατεθούν στη βουλή τα στοιχεία για την Eldorado Gold» (audio)

17:47 12/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να παραθέσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία που αφορούν στην επένδυση της Eldorado Gold κάλεσε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α’ Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη εξήγησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα φανεί «αν έχει δίκιο η κυβέρνηση ή αν έχουμε να κάνουμε τελικά με επικίνδυνους ανθρώπους».

Παράλληλα, σχολιάζοντας ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα κατά της Eldorado ανέφερε: «Δε μπορώ να ακούω αυτά από σύμβουλο του πρωθυπουργού, όταν υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα. Δε βλέπουμε κουνούπι να επενδύει και όταν έρχεται ένας επενδυτής να τον διώχνουμε».

«Όταν κοιτάξουμε τη σταθερότητα και τις επενδύσεις, θα δείτε μια διαφορετική Ελλάδα» επεσήμανε, ενώ αναφερόμενος στον Δημόσιο τομέα εξήγησε ότι απαιτείται απογραφή, να καταγραφούν οι ανάγκες και να γίνει αξιολόγηση των ανθρώπων που εργάζονται. Ασκώντας κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι «η ΝΔ από τις απολύσεις το γύρισε στην κινητικότητα» και συμπλήρωσε «εγώ μιλάω για απολύσεις», «η εύηχη λέξη απομάκρυνση με την απόλυση δεν έχει καμία διαφορά. Είναι σωστό να υπάρχει άνθρωπος που δε δουλεύει και να πληρώνεται;» αναρωτήθηκε και πρότεινε την επιβράβευση όσων δουλεύουν.

Για τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς υπογράμμισε «θα μας βρουν μπροστά τους» όσοι έρθουν «για να κλέψουν ψήφους». «Η λεγόμενη κεντροαριστερά είναι μια νέα, όμορφη λέξη για να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε εθνική συνεννόηση αλλά όχι να θεωρούμαστε ίδιοι με αυτούς» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές συνεργασίες απάντησε «δεν έχουμε προτιμήσεις, θα συνεργαστούμε με αυτούς που θα πιστέψουν στις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων. Θα δώσουμε ψήφο σε όποιον είναι μπροστά από τις εξελίξεις. Δεν έχουμε χρώματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα