Μ. Χαρακόπουλος: Ψηλά στην ατζέντα της Ν.Δ. τα ζητήματα ασφάλειας και πυροπροστασίας

12:07 25/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα ζητήματα της δημόσιας τάξης, είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Βασική προϋπόθεση ελευθερίας είναι η ασφάλεια. Αν ένας πολίτης δεν νοιώθει ασφαλής στο σπίτι του, στη πόλη του, στο χωριό του, στερείται βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ στην αποστολή τους. Υπάρχουν ζητήματα με το μισθολόγιο

τους για τα οποία η Ν.Δ δεσμεύεται ότι θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος προσερχόμενος στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Γεωργακάκο.
Νωρίτερα ο κ. Χαρακόπουλος επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχε συνάντηση με τον διοικητή της Ηλία Τσαπούρα.
Ο τομέαρχης της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στη κυβέρνηση και την κατηγόρησε για αστοχίες και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην μίσθωση εναερίων μέσων οι οποίες όπως είπε αποδείχτηκαν καταστροφικές στις πρόσφατες πυρκαγιές. Σχετικά με τα προβλήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Ρόδο, ο κ. Χαρακόπουλος ανέφερε ότι ο στόλος των οχημάτων είναι γερασμένος και το προσωπικό, χωρίς ομοιογένεια, δεν καλύπτει το σύνολο των οργανικών θέσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα