«Λιοντάρι» ο Κυριάκος Γιαξής

21:15 25/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό υπέγραψε σήμερα ο Κυριάκος Γιαξής.

Ο 16χρονος μέσος, αρχηγός της Μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Παίδων συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης περίμενε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο για να τον συμπεριλάβει σε αποστολή της ομάδας και να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Πριν από λίγες μέρες σε αφιέρωμα της ΕΡΤ Σερρών για τον νεαρό

ποδοσφαιριστή (που γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2001) με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα είχαμε αναφέρει ότι ο Κυριάκος Γιαξής είναι γέννημα θρέμμα του Πανσερραϊκού, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου και φέτος αγωνιζόταν στη θυγατρική ομάδα του Πανσερραϊκού, τον Πήγασο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Κυριάκος Γιαξής υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός και βασικό στέλεχος της Μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που πραγματοποίησε φέτος εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων κι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ 3-2 την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου). Τα παιχνίδια της Μικτής ομάδας τα παρακολούθησαν πολλοί σκάουτερ ομάδων Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του. Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν ήταν η μεγάλη επιθυμία του πατέρα Σταύρου Γιαξή να αγωνιστεί ο γιος του στον Πανσερραϊκό. Άλλωστε ο ίδιος είναι προπονητής των ακαδημιών του Πανσερραϊκού κι έχει συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, κάτι που έχει μεταδώσει και στον Κυριάκο ο οποίος είναι και αριστούχος μαθητής της 1ηςτάξης του Λυκείου ενώ διακρίνεται και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα