«Λιονταράκια»… δια χειρός Καράγκουτη

13:46 29/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με όρεξη για πολύ δουλειά και φιλοδοξίες για ανάδειξη ταλέντων ξεκινά την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ομόνοιας η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού «Lions Basketball Academy».

Με οδηγό την γνωστή παροιμία «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις» οι παράγοντες του συλλόγου έκαναν φέτος την καλύτερη επιλογή για τη θέση του ανθρώπου που θα έχει την εποπτεία της ακαδημίας. Ενός πρώην αθλητή που έφτασε, φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα στην κορυφή του κόσμου και κατάφερε με την αθλητική και κοινωνική του δράση

τα τελευταία πέντε χρόνια που ζει στο Νομό να μπει και στις καρδιές των Σερραίων. Ο Γιώργος Καράγκουτης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη νέα θέση που έχει ως επικεφαλής των ακαδημιών του Πανσερραϊκού αλλά και για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ορφέα Νέου Σκοπού:

«Ο Ορφέας είναι ένας σύλλογος που έχει μπει πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα. Είναι ο πέμπτος χρόνος αυτός που θα διανύσουμε, παραμένουμε σταθερά σε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα και μπορεί και θα κάνουμε και περισσότερα φέτος. Στο Νέο Σκοπό υπάρχει όρεξη, υπάρχει υποστήριξη, μην ξεχνάμε ότι έχουμε δίπλα μας έναν Δήμαρχο ο οποίος μας βοηθάει πάρα πολύ και μας υποστηρίζει. Νέα πρόκληση για εμένα είναι ο Πανσερραϊκός. Μια νέα αρχή, μια νέα σελίδα στην ιστορία του Πανσερραϊκού στο τμήμα της καλαθοσφαίρισης, με νέα άτομα, με νέες αντιλήψεις και νέες ιδέες που πήραν τα ηνία, συζητήσαμε υπήρξε ταύτιση απόψεων, μου ζητήθηκε η βοήθεια μου πάνω στο θέμα των υποδομών και νομίζω ότι πλέον οι Σερραίοι γονείς και το Σερραϊκό κοινό θα μπορούν, αν αποφασίσουν να με εμπιστευτούνε το παιδί τους, να πάρει μέρος σε μια ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά και με σωστή οργάνωση και σε γερές βάσεις».

-Για τα όσα ακόμα έχει να δώσει με την εμπειρία του στις Σέρρες:

«Ναι, έχω πολλά ακόμα να δώσω κι επειδή έλειπα από την πόλη των Σερρών και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους πάρα πολύ γονείς για την παρουσία μου και στην πόλη, γονείς που είχαν φέρει τα παιδιά τους στο καμπ που διοργάνωσα το καλοκαίρι και ήταν πάρα πολλά αυτά, του χρόνου πιστεύω θα είναι περισσότερα και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να προσφέρω πολλά παραπάνω στο Νομό».

-Για το «βαρύ» όνομα του Πανσερραϊκού:

«Σίγουρα είναι ένα brand name που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, όταν ακούς Σέρρες το μυαλό σου πάει στον Πανσερραϊκό, νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο και μέτρησε και αυτό στην απόφαση μου για να συνεργαστώ με το σύλλογο και νομίζω ότι το brand name του Πανσερραϊκού με το brand name το δικό μου αν ενωθούνε σωστά θα δώσουμε το κάτι παραπάνω».

-Αν βγούνε παίκτες από τις Σέρρες που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες:

«Θεωρώ ότι είναι εφικτό. Στο Νομό Σερρών υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα, τα οποία με τη σωστή δουλειά και την καθοδήγηση έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των ομοσπονδιακών προπονητών και νομίζω ότι στο μέλλον θα δούμε σίγουρα κάποιον Σερραίο να παίρνει μέρος σε μεγάλη επιτυχία με την Εθνική ομάδα».

-Το ότι η νέα διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκού ξεκίνησε την οργάνωση πρώτα από τις ακαδημίες:

«Είναι σωστά τα βήματα που ακολούθησε από την αρχή η νέα διοίκηση του Πανσερραϊκού. Σε πρώτη φάση έπρεπε να οργανώσει και να δημιουργήσει τις βάσεις από κάτω προς τα πάνω όπως τα σωστά θεμέλια στην κατασκευή ενός σπιτιού. Πρέπει πρώτα να δεις τη βάση που είναι η ακαδημία σου και μετά να στελεχώνεις τα πιο πάνω τμήματα για να έρθουν οι επιτυχίες αργότερα και σε αυτά».

Η πρώτη συγκέντρωση την Κυριακή

Ραντεβού την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Ομόνοιας δίνουν τα «λιονταράκια» που θα πάρουν μέρος στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού (Lions Basketball Academy) και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον Γιώργο Καράγκουτη και τους προπονητές του Πανσερραϊκού. Η ανακοίνωση του συλλόγου για την έναρξη της ακαδημίας είναι:

«Τα μικρά «λιονταράκια» δίνουν ραντεβού στο γήπεδο της Ομόνοιας

Η Lions Basketball Academy (ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών μπάσκετ για την αθλητική περίοδο 2017-2018 την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, στο γήπεδο της Ομόνοιας. Φέτος, η ακαδημία θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του παγκόσμιου πρωταθλητή, έμπειρου καλαθοσφαιριστή και προπονητή, Καράγκουτη Γιώργου με όραμα την καθοδήγηση των μικρών αθλητών, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, φίλοι και συμπαίκτες, απολαμβάνοντας το παιχνίδι και επιτυγχάνοντας τους στόχους τους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα

694 474 0317 (Σταυρόπουλος Ανέστης)

695 553 6806 (Κουντουρά Λίτσα)».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιονταράκια…, Καράγκουτη,liontarakia…, karagkouti