Λήμνος: Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης

12:45 20/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ», διοργανώνουν την εκδήλωση «Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

Πρόκειται για μία εκδήλωση όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, τα οποία διανέμονται σε κατοίκους του νησιού που τα έχουν ανάγκη μέσω τον ποδοσφαιρικών σωματείων, ενώ τα φάρμακα κάθε χρόνο δίνονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο

του Νοσοκομείου.

Η διάρκειά της είναι από τις 09:00 το πρωί ως αργά το βράδυ, ο χώρος είναι η πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ), ενώ ταυτόχρονα με την παρουσία μελών των συλλόγων για τη συγκέντρωση των τροφίμων (μακράς διάρκειας) και των φαρμάκων στην πλατεία, πραγματοποιείται και ραδιοφωνικός μαραθώνιος στο Ράδιο Λήμνος 97.9 FM (ιδιοκτησίας του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ»).

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «τα δύο προηγούμενα χρόνια η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ξεπέρασε κάθε ελπίδα και φέτος καλούμε όποιον μπορεί να στηρίξει το Μαραθώνιο μας, στο μέτρο του δυνατού.»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σπυριδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα