«Λίφτινγκ» με 350 χιλ. ευρώ στα σχολεία του δήμου Λαρισαίων

18:27 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσω της αξιοποίησης κονδυλίου της τάξεως των 350 χιλιάδων ευρώ από τους πόρους της ΣΑΤΑ βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων στις σχολικές μονάδες του δήμου Λαρισαίων. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας Αλ. Μπατζανούλης, ο οποίος διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιούλιο.

Έχουμε ήδη προχωρήσει σε αναγκαίες παρεμβάσεις εντός και εκτός σχολικών μονάδων

και έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ζημιών που είχαν προκληθεί σε σχολικά κτίρια και σχετίζονταν με ζημιές στις σκεπές και στα συστήματα απορροής των υδάτων, τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και εξήγησε ότι με το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν καλυφθεί μέχρι στιγμής όλα τα σχολεία του 1ου, 2ου και 3ου δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Λαρισαίων.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας του δήμου Λαρισαίων Αλ. Μπατζανούλης«Απομένει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις σε κάποια σχολεία στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα, καθώς και σε σχολεία της Γιάννουλης, της Φαλάνης, της Κοιλάδας και της Τερψιθέας που θα ολοκληρωθούν εντός του Σεπτεμβρίου».
Ιδιαίτερο βάρος δίνει παράλληλα η αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας και στη δημιουργία των σχολικών βιβλιοθηκών σε κάθε μονάδα. «Θέλουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των βιβλιοθηκών στα σχολεία και στην προσπάθεια αυτή στέκονται αρωγοί και οι γονείς με τους Συλλόγους», επεσήμανε ο κ. Μπατζανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα