Λέσβος: Στην Καλλονή το πρώτο μπλόκο των αγροτών

11:38 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

την Καλλονή της Λέσβου στήθηκε χθες το μπλόκο στη Λέσβο στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των αγροτών. Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, ενημέρωναν τους διερχόμενους για τα αιτήματα των αγροτών. Μεταξύ άλλων ζητούν, αποζημιώσεις σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία και αλλαγή στο ασφαλιστικό, φορολογικό καθεστώς. Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στη Θερμή όπου θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Η

ανακοίνωση της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων:

«Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου μετά το σημερινό Συλλαλητήριο, των αγροτών του νησιού μας στην Καλλονή, που σηματοδότησε την έναρξη των κινητοποιήσεων, καλεί όσους αγρότες – κτηνοτρόφους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευση που οργανώνει τη Παρασκευή 27 Γενάρη στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Λ. Θερμής στις 8:00 το βράδυ.

Θα συζητήσουμε προτάσεις και θα πάρουμε αποφάσεις για την περεταίρω πορεία και τη μορφή δράσης που θα πάρει η πάλη της μικρομεσαίας αγροτιάς του νησιού μας στο δρόμο προς την τελική νίκη , ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική που μας επιβάλλουν Ε. Ε. και κυβέρνηση.

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου|»

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα