Λεσβιακο καλοκαιρι 2016 -Πρόγραμμα

09:24 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρόγραμμα του φετινού Λεσβιακού καλοκαιριού ανακοίνωσε σήμερα το ΝΠ Πολιτισμού και Τουρισμού με 140 ποικίλες εκδηλώσεις σε όλο το νησί.

Δήμαρχος Λέσβου: «Το «Λεσβιακό Καλοκαίρι», ένας πολιτιστικός και ψυχαγωγικός θεσμός αναγνωρισμένος και γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι και φέτος εδώ για να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία, ανάσες πολιτισμού στους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες του νησιού μας. Να καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Οι προηγούμενες πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις, καθώς και η αθρόα και δυναμική συμμετοχή των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό και πλούσιο αποτέλεσμα. Το φετινό ποικίλο πρόγραμμα, καλύπτει όλο το πολιτιστικό φάσμα, με 150 εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα της μουσικής, του θεάτρου, γιορτές που αναδεικνύουν την παράδοση και τα τοπικά μας προϊόντα, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στα χωριά, εκθέσεις ζωγραφικής και παρουσιάσεις βιβλίων Συγχαίρω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση του φετινού «Λεσβιακού Καλοκαιριού», αλλά και όσους θα εργαστούν για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι, ένα Ελληνικό καλοκαίρι, ένα όμορφο «Λεσβιακό Καλοκαίρι».

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: «Το φετινό Λεσβιακό Καλοκαίρι είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, με 140 εκδηλώσεις σε όλο το νησί, 115 από τις οποίες είναι με ελεύθερη είσοδο. Θέατρο, μουσική, χορός, λογοτεχνία, εικαστικά, γιορτές λαϊκής παράδοσης, γιορτές ιδιαίτερων Λεσβιακών προϊόντων, έχουν κινητοποιήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας, Πολιτιστικούς Συλλόγους και καλλιτέχνες, που μετέχουν σε αυτή την γιορτή ξορκίζοντας και την τελευταία κρίση, προσφέροντας διάθεση και ενέργεια στις παραλίες, στις πλατείες των χωριών, στα Κάστρα, υποσχόμενοι ήχο και χρώμα, αισιοδοξία και ανάταση, στο παρόν και στο μέλλον μας.

Keywords
Αναζητήσεις
λεσβιακό καλοκαίρι 2016, προγραμμα λεσβιαξο
Τυχαία Θέματα