Πλούσιο το πρόγραμμα της βιβλιοθήκης στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών

13:01 6/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου μέσα από δραστηριότητες και… εξερευνήσεις στη δημοτική βιβλιοθήκη Νεάπολης και Συκεών.
Για παιδιά από 4 έως 7 ετών οι δράσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα και θα διαρκέσουν έως τον Δεκέμβριο. Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης, η έναρξη θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών στις 17 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Η αντίστοιχη δράση

για παιδιά από 8 έως 10 ετών, ξεκίνησε προχθές, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, και θα πραγματοποιούνται δυο φορές τον μήνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης. Και σε αυτή την περίπτωση, η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Δύο Λέσχες Ανάγνωσης για ενήλικες, μία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης και μία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών, ξεκίνησαν και πάλι τις συναντήσεις τους. Η συνάντηση των μελών γίνεται μία φορά τον μήνα και κάθε φορά αποφασίζεται το βιβλίο, πάνω στο οποίο θα γίνει συζήτηση την επόμενη φορά.

Τα εργαστήρια: ‘Δημιουργικής Γραφής’ (Οκτώβριο-Ιανούαριος) , ‘Πάμε για ανακύκλωση’ (14 Νοεμβρίου-10 Ιανουαρίου), σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος (Οκτώβριος-Δεκέμβριος) και σεμινάρια ντεκουπάζ (Οκτώβριο- Ιανουάριο και Φεβρουάριο- Μάιο) πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης.

Αντίστοιχα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι για Βελονάκι (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος) και εργαστήρι πηλού (17 Νοεμβρίου- 22 Δεκεμβρίου).

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης (Αμασείας 21, Νεάπολη) , Τηλ.: 2310. 635060
‘Ωρες Επικοινωνίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 13:00-20:00
Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-15:00
-Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46, Συκιές) Τηλ: 2310.217376

Keywords
Τυχαία Θέματα