Λαμπρές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λάρισας

21:13 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε διαφορετικό ρυθμό έπαιξε σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η η μπάντα της 1ης Στρατιάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Λάρισας. Η εκδήλωση με τίτλο «Πάμε πλατεία» συνδιοργανώθηκε από την 1η Στρατιά/EU-OHQ, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο σημερινό μουσικό ταξίδι, η 20μελής ορχήστρα της 1ης Στρατιάς παρουσίασε επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου. Μαζί με τον υπολοχαγό Βασίλη Σαμαρά

που είναι ο μόνιμος ερμηνευτής, συνέπραξαν επί σκηνής οι τραγουδιστές Ερμιόνη Βαϊοπούλου, Αθηνά Πολυμέρου και Γιώργος Κισκούκης.
Η βραδιά άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην απελευθέρωση της Λάρισας, αλλά και στον ρόλο της 1ης Στρατιάς, ευχαριστώντας τον διοικητή της αντιστράτηγο Ζερβάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης

Στις εκδηλώσεις εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα του ΜΕΣ Αβέρωφ «Ο Θετταλός», το χορευτικό συγκρότημα του ΚΕΛΕ και η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου.
Αύριο Σάββατο, πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Λάρισας στην Πλατεία Ελευθερίας στη συνοικία των Πυροβολικών όπου στις 11 το θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία με εκκίνηση από το 22ο Δημοτικό Σχολείο και τερματισμό στην Πλατεία Ελευθερία.
Στις 8 το βράδυ, στην ίδια πλατεία θα πραγματοποιηθούν Μουσικό-χορευτικές εκδηλώσεις με συγκροτήματα Λεσχών Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα