Κ.Παπακώστα–Σιδηροπούλου: «Γόρδιος δεσμός η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών» (audio)

15:41 18/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Γόρδιο δεσμό» χαρακτήρισε τον τρόπο που εξελίσσεται η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών η βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου μιλώντας την Τρίτη (18/10) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη. Παράλληλα, συνέστησε «να κατεβάσουν όλοι τους τόνους» και «να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

«Έχει έρθει η εποχή να δούμε πώς το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τρόπο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Μέσα

από μια σύνθεση μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο. Θεωρώ ότι στο τέλος θα επικρατήσει η σύνεση» επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για το κλίμα πόλωσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει δημιουργηθεί με αφορμή και την τελευταία συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή υπογράμμισε «προσωπικά με βρίσκει αντίθετη αυτή η τακτική στην οποία υπάρχει μια διαχρονικότητα».

Κληθείσα να σχολιάσει την επιμονή της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες εξήγησε ότι «το αίτημα για εκλογές είναι για να αισθάνεται η κυβέρνηση ότι η αξιωματική αντιπολίτευση την ελέγχει και πως -αν δε μπορεί αυτή να φέρει σε πέρας το έργο που της ανατέθηκε μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις – η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει».

Για το θέμα των πολιτικών συμμαχιών ξεκαθάρισε ότι ανέκαθεν στόχος και στρατηγική της ΝΔ ήταν η διεύρυνση στη βάση. «Να ανοίξουμε τη βεντάλια των θέσεών μας στην κοινωνία. Βασική μας στόχευση είναι να πάρουμε ένα τέτοιο μερίδιο από την κοινωνία που θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε την πολιτική που εμείς θεωρούμε σωστή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, σχολίασε: «πέρα από τις μετρήσεις εμείς πρέπει να έχουμε καθαρή πολιτική κατεύθυνση και γραμμή, με πυρήνα τον άνθρωπο. Οι μετρήσεις μας ευνοούν αυτήν την περίοδο -καλό είναι αυτό-, αλλά εμείς πρέπει να δούμε αν είμαστε παραγωγικοί προς την ελληνική κοινωνία κι αν η πολιτική μας την ανακουφίζει από τα μεγάλα βάρη. Στην περίοδο της κρίσης φαίνεται τι στόχο έχουν οι πολιτικοί και πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις περιστάσεις» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα