Κοζάνη: Συμφωνία για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Μακεδονομάχων» – Δηλώσεις Γιώργου Ντζιμάνη

13:35 29/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης αξιοποίησης της παραχώρησης του στρατοπέδου «Μακεδονομάχων» και τμήματος του πρώην στρατοπέδου «ψυχογιού» από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Δήμο Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο εισηγητής του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση της περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

στην Π.Ε Κοζάνης Γιώργος Ντζιμάνης, επεσήμανε ότι «υπάρχει ήδη master plan για την αξιοποίηση των στρατοπέδων στον Δήμο Κοζάνης και το θέμα βρίσκεται στα τεχνικά κλιμάκια των υπηρεσιών του Υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων, για την διευθέτηση και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν».

Όπως υπογράμμισε ο Βουλευτής «πρόκειται για παραχώρηση κατά χρήση» και στο πλαίσιο των όσων ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Σχετικά με την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την συμφωνία με τα πυρομαχικά στην Σαουδική Αραβία, ο κ. Ντζιμάνης έκανε λόγο για μικροκομματισμό, λασπολογία και παράβλεψη κάθε έννοιας εθνικού συμφέροντος από την Αντιπολίτευση και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αποδείχθηκε άνθρακες ο θησαυρός» μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν και προέκυψαν στο Κοινοβούλιο για την υπόθεση αυτή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα