Κοζάνη: Προγραμματισμός προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού με ερωτηματικά

09:25 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον προγραμματισμό 65 προσλήψεων εποχικού προσωπικού για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών στις υπηρεσίες πρόνοιας, περιβάλλοντος και κοιμητηρίων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρξει πρόβλημα με την ανανέωση συμβάσεων από την κοινωφελή εργασία, προχωρά ο Δήμος Κοζάνης.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Βαλαής πρόκειται για 35 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, 29 θέσεις στην Διεύθυνση Σχεδιασμού Κοινωνικής Προστασίας και βρεφονηπιακών σταθμών καθώς και σε μια πρόσληψη στο

γραφείο κοιμητηρίων που θα εξυπηρετεί τις άδειες του μονίμου προσωπικού.

Ο κ. Βαλαής τόνισε ότι ο προγραμματισμός γίνεται ώστε να μην ενδεχόμενα κενά που θα μείνουν ακάλυπτα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο ίδιος στην παράταση των σαράντα ένα συμβάσεων εκτάκτων εργαζομένων στην διεύθυνση Περιβάλλοντος οι οποίες ανανεώνονται από την κεντρική κυβέρνηση. Εφόσον αυτές δεν ανανεωθούν όπως γίνεται κάθε χρόνο, τότε διευκρίνισε θα έχουμε κάλυψη των θέσεων με έκτακτο προσωπικό. Ενστάσεις επί του προγραμματισμού εξέφρασε μερίδα δημοτικών συμβούλων, ενώ στην ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού επέμεινε ο επικεφαλής της αγωνιστικής συνεργασίας κ. Γιώργος Γκουτζικώστας.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα