Κοζάνη: Ν.Παππάς: «Τίποτα κάτω από το χαλί»

22:50 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση στην Ν.Δ και στον κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Κοζάνη ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνιών Νίκος Παππάς, με αφορμή τα 2 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε κομματικά στελέχη της περιοχής, ολοκληρώνοντας σήμερα την περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Παππάς επίτιμος δημότης πλέον της Κοινότητας Πενταλόφου, επισκέφτηκε την περιοχή για να εξηγήσει και όχι να εξαγγείλει

ένα έργο που έχει σχέση με την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων. Επιχειρώντας απολογισμό των δυο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τα αποτελέσματα στον τομέα υγείας, παιδείας, αλλά και στα οικονομικά της χώρας με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή η Ελλάδα να βρίσκεται σε πορεία σταθεροποίησης και ανάπτυξης. Ο Υπουργός τόνισε με νόημα «Αν εμείς γιορτάζουμε τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης έχει το μνημόσυνο της αριστερής παρένθεσης, για καταστροφή της χώρας και η καταστροφή δεν έρχεται».

Ο Νίκος Παππάς επέκρινε τις κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα διαφθοράς και σκανδάλων, έδωσε έμφαση στο προσφυγικό και εξήρε τις κινήσεις της κυβέρνησης και τις προσπάθειες που έγιναν για να λυθούν ανθρωπιστικά προβλήματα και συνεχάρη τους κατοίκους του Πενταλόφου Κοζάνης για την κίνηση ανθρωπιάς να φιλοξενήσουν 40 προσφυγόπουλα στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας δεσμευόμενος ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να βρεθούν οι πόροι ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν η δομή.

Τέλος ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στα ιδιωτικά κανάλια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι η νέα σύνθεση του ΕΣΡ, δεν θα βρει αφορμές για καθυστερήσεις στην διαδικασία των Πανελλαδικών Μέσων Ενημέρωσης και οι καναλάρχες θα πρέπει να καταλάβουν ότι το «τσάμπα έχει τελειώσει». Πρόσθεσε ότι «τα σημεία και τέρατα που έγιναν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δε μπαίνουν κάτω από το χαλί, το παλιό κομματικό κράτος, ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία, έχουν τελειώσει.»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα