Κοζάνη: Έτοιμη για το World League

11:36 15/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή του για τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης Κοζάνης, όπου από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι αγώνες του τουρνουά βόλεϊ για το 3ο γκρουπ του World League, εξέφρασε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Σωτήρης Δρίκας. Όπως τόνισε είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Εθνική ομάδα βόλεϊ εγκαινιάζει αγωνιστικά ένα τέτοιο γήπεδο, το οποίο όπως είπε μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και

στο γεγονός ότι δίνεται η ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία να φιλοξενήσει μια τέτοια σημαντική δραστηριότητα, όπως το World League.

Από την πλευρά του ο διεθνής κεντρικός της Εθνικής βόλεϊ, Γιώργος Πετρέας ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων ώστε να τους βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που κάνουν στη διοργάνωση αυτή. Κάλεσμα από την πλευρά του έκανε επίσης και ο διεθνής κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης στους φιλάθλους για να βρεθούν το τριήμερο Παρασκευή 17 μέχρι και Κυριακή 19 Ιουνίου στο Κελιστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης για να βοηθήσουν την Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων θα είναι:
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016
18.00 Κινεζική Ταϊπέι- Πουέρτο Ρίκο
21.00 Καζακστάν- Ελλάδα
Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
18.00 Κινεζική Ταϊπέι- Καζακστάν
21.00 Ελλάδα- Πουέρτο Ρίκο
Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
18.

Keywords
Τυχαία Θέματα