Κορονοϊός-Τραμπ: Προειδοποιήσεις για επιδείνωση -Πόλεμος μάσκας από τους Δημοκρατικούς

13:06 6/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με «φρίκη», υποδέχτηκαν επιδημιολόγοι το εξιτήριο του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο έβγαλε τη μάσκα για να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και να δηλώσει ότι αψηφά τον κορονοϊό, έστώ κι αν έλαβε ακόμη και πειραματική θεραπεία, στεροειδή και αντιγόνα «για να εμφανιστεί αήττητος». «Άκουσα έντρομος να δηλώνει ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε την covid-19», δήλωσε ο Ουίλιαμ Σάφνερ καθηγητής προληπτικής ιατρικής και μολυσματικών ασθενειών στο Vanderbilt University Medical Center στο Νάσβιλ.

«Είναι μια

ασθένεια που σκοτώνει περίπου χίλιους ανθρώπους την ημέρα, έχει τορπιλίσει την οικονομία, έχει δημιουργήσει ανέργους», υπενθυμίζει επιδημιολόγος. Έλλειψη ηγετικής ικανότητας καταλογίζουν οι Δημοκρατικοί, ενώ οι δημοσιογράφοι μετρούν τα κρούσματα στον Λευκό Οίκο αναμένοντας διασπορά.

«Πασχίζοντας να αναπνεύσει»

To hashtag #gasping for air (πασχίζοντας να αναπνεύσει) έχει γίνει viral στο Twitter αφού ο Αμερικάνος πρόεδρος εμφανίστηκε σε βίντεο από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ είχε αποβιβαστεί από το ελικόπτερο που τον παρέλαβε από το νοσοκομείο.

Trump looks like he is gasping for air.

Keywords
Τυχαία Θέματα