Κόντρα Καμμένου-Μπακογιάννη για τα F16

20:10 5/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του ιδίου και της κυβέρνησης, για τα F16 και τη συνολική παρουσία της κυβερνητικής αποστολής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ

για την αναβάθμιση των F-16, στην εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε λόγο για συμφωνία 2,1 δις δολάρια, ο υπουργός Άμυνας για 1,1 δις συν αντισταθμιστικά οφέλη, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε στη Βουλή ότι δεν θα υπάρξουν αντισταθμιστικά, εκτός από κάποια ενδεχομένως για την Ελληνική Βιομηχανία όπλων, και διερωτήθηκε πώς ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Τραμπ τη συμφωνία αν δεν υπήρχε, σχολιάζοντας : «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

«Αφού η Ντόρα βλέπει, κάτι σάπιο, στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο twitter, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.

Αφού η Ντόρα βλέπει,κάτι σάπιο,στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 5, 2017

Πηγή ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα