Κόντρα για το αίτημα αναβολής της συζήτησης στη Βουλή (video)

15:53 22/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, έστειλε, ο πρωθυπουργός για την αναβολή της αυριανής συζήτησης αναφορικά με την επερώτηση 13 βουλευτών της ΝΔ με θέμα «Πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία». «Για επιχείριση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας» κάνει λόγο στην επιστολή του ο πρωθυπουργός. Όχι, λέει η

Ν.Δ σε δεύτερη αναβολή. Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο. Γραφική προπαγάνδα καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε εξέλιξη η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το θέμα.

«Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του. Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. ‘Αλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών. Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. ‘Αλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Τα έγγραφα σχετικά με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία ζητά η Ένωση Κεντρώων

Την απαίτηση από τον υπουργό Άμυνας να προσκομίσει στοιχεία για το πώς και με ποια έγγραφα επρόκειτο να γίνει η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, εκφράζει, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφορικά με τη σχετική συζήτηση στη Βουλή.
«Αν δεν προσκομιστούν στοιχεία, θα έχουμε και πάλι φωνασκίες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και θα αιωρείται η υποψία για παρουσία μεσαζόντων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ1

Σχετική είδηση

Βράβευση του Αλ. Τσίπρα από την επιθεώρηση Politique Internationale και τον Δικηγορικό Σύλλογο στο Παρίσι

Keywords
Τυχαία Θέματα