Κομοτηνή:Και επίσημα στο βιβλίο γκίνες η Κομοτηνή

23:26 7/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Και επίσημα πλέον καταχωρήθηκε το ρεκόρ γκίνες από τον παγκόσμιο οργανισμό το ρεκόρ που έκανε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών από την Κομοτηνή ‘Αγης Βεσεξίδης στις 28 Ιουλίου του 2016.

Ο ‘Aγης Βεσεξίδης κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ γκίνες που ήταν 68 κοψίματα με σπαθί, ειδικών στόχων, σε 1 λεπτό κόβοντας 80 στόχους ωστόσο η επιτροπή αναγνώρισε ότι τα 73 από τα 80 ήταν άρτια και έτσι πλέον ο Άγης Βεσεξίσης είναι κάτοχος του ρεκόρ γκίνες με 73 κοψίματα με σπαθί, ειδικών

στόχων, σε 1 λεπτό.

Μάλιστα όπως είπε ο Αγης Βεσεξίδης μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής το ρεκόρ αυτό θα καταγραφεί και στο βιβλίο γκίνες καθώς δεν καταγράφονται όλα τα ρεκόρ στο βιβλίο.

Να σημειωθεί ότι το ρεκορ γκίνες του Αγη Βεσεξίδη είχε αμφισβητήσει ο μεγάλος σπαθιστής Ισάο Μάτσι ( ο Ιάπωνας σπαθιστής που κόβει στις σφαίρες στον αέρα) λέγοντας ότι το ρεκόρ είναι ανύπαρκτο καθώς θεωρούσε ότι μια τέτοια κατηγορία δεν υπήρχε στο ρεκόρ γκίνες, κάτι που ο Αγης Βεσεξίδης κατέρριψε.

Τέλος σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του κατόχου του ρεκόρ γκίνες επιθυμία του είναι το ρεκόρ του να το καταρρίψει ένας από τους μαθητές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα