Κομοτηνή: Συνεχίζει ο Πανθρακικός αποφασισμένος να επιστρέψει

07:15 4/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εύχομαι οι καινούργιοι να έχουν όρεξη για δουλειά γιατί χωρίς όρεξη δεν γίνεται τίποτα» δηλώνει ο Φίλιππος Αϊβάζης, ο επί 17χρόνια ποδοσφαιριστής στη Β’ Εθνική, «σημαία» του Πανθρακικού, σπεύδοντας να σημειώσει ότι δεν θα εγκαταλείψουν την ομάδα, αντιθέτως θα αγωνιστούν όλοι μαζί για να την δουν εκεί που της πρέπει.

«Περπατάμε μόνοι μας»
«Νέα παιδιά υπάρχουν. Θέληση υπάρχει, όρεξη υπάρχει. Βοήθεια, όμως, δεν έχουμε από κανέναν. Περπατάμε μόνοι μας. Κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα να κρατήσουμε και την Ακαδημία και την ανδρική μας ομάδα.» δηλώνει ο κύριος Γιώργος Μπάρκουλας, αντιπρόεδρος

του Ερασιτέχνη Πανθρακικού μιλώντας για την προσπάθεια του τελευταίου χρόνου. Παράλληλα, σπεύδει να σημειώσει ότι συνεχίζουν όλοι μαζί. «Ταλέντα υπάρχουν, όρεξη υπάρχει, συνεχίζουμε.» δηλώνει απευθύνοντας έκκληση στους γονείς να φέρουν στις Ακαδημίες του Πανθρακικού τα παιδιά τους. Η αρχή έγινε την Παρασκευή με την πρώτη συγκέντρωση. Την Δευτέρα από τις τρείς και μισή το απόγευμα και μετά θα δέχονται το κοινό στις εγκαταστάσεις της Ομάδας για εγγραφές στα πέντε Τμήματα με συνδρομή από 20 έως 30 ευρώ με δώρο το σάκο για εκείνους που θα καταβάλλουν το σύνολο των χρημάτων.

«Έφυγαν πολλά παιδιά. Έφυγαν άδικα εκτός Ροδόπης χωρίς να προσεχθούν. Θέλουμε να τα κρατήσουμε τα παιδιά γι αυτό και ξεκινάμε πάλι από την αρχή και βλέπουμε.» δηλώνει ο κος Μπάρκουλας . «Οι Ακαδημίες πάντοτε προσφέρουν.» προσθέτει ο κύριος Αϊβάζης σημειώνοντας ότι βάζουν όλες τους δυνάμεις για να γίνει καλύτερος από ότι ήταν ο Πανθρακικός, «είναι κάτι που μπορούμε», όπως λέει, εξηγώντας ότι «Δίνουμε βάσεις στις μικρές ηλικίες γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Ο Πανθρακικός υπάρχει, ας μας εμπιστευτούν» καταλήγει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Και ο αντιπρόεδρος από την πλευρά της διοίκησης σπεύδει να τονίζει την πίστη του πως θα έχει μέλλον ο Πανθρακικός. «Μέλημα μας είναι η Ακαδημία. Θέλουμε να κρατήσουμε τα δικά μας παιδιά. Είμαστε «όλη η πόλη μια ομάδα» το σύνθημα αυτό υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Έχουμε γήπεδα και εγκαταστάσεις εξαιρετικές, συνεχίζουμε.»
Φώτο: Οι κ.κ. Φ. Αϊβάζης Γ. Μπάρκουλας στο στούντιο της ΕΡΤ Κείμενο- Φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα