Κομοτηνή: Μεγαλώνει και το γιορτάζει το θρακικό ωδείο Κομοτηνής

00:06 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φέτος μετρά 62 χρόνια προσφοράς στο μουσικόφιλο κοινό της Κομοτηνής το Θρακικό ωδείο Κομοτηνής και ξεκινά την φετινή εκπαιδευτική περίοδο για πρώτη φορά και με μαθήματα μπουζουκιού και σαξόφωνου.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής η διοικητική δ/ντρια του Ωδείου Άντζελα Δράκου τόνισε ότι στο ωδείο φοιτούν συνολικά 200 άτομα παιδιά και ενήλικες.

Απασχολούνται δημιουργικά

κάνοντας μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής παιδιά από 3 ετών . Μαθαίνουν μεταξύ άλλων πιάνο, μοντέρνο πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, βιολί, μουσικολογία, χορωδία, μονωδία μοντέρνο τραγούδι παιδιά από 7 ετών και πάνω ενώ υπάρχουν και τμήματα για φοιτητές και ενήλικες με εκμάθηση μουσικών οργάνων, μοντέρνο τραγούδι, ζούμπα, λάτιν χορούς, rower yoga , ζωγραφική ,εικαστικό κόσμημα δημιουργική γραφή κ ά. Ενώ μέχρι τον Οκτώβριο τα μαθήματα θα είναι δωρεάν.

Εντωμεταξύ κι εν όψη της έναρξης των μαθημάτων για τη νέα χρονιά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στη λέσχη Κομοτηναίων θα γίνει παρουσίαση της δουλειάς των τμημάτων ζωγραφικής ζούμπα κι άλλων τμημάτων η βραδιά θα κλείσει με την μικρή ορχήστρα που θα αποτελείται από μικρούς μαθητές. Θα συνεργαστούν παιδιά από την Κατερίνη και παιδιά από το θρακικό ωδείο Κομοτηνής .

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων θα λάβει χώρα ένα πάρτυ έκπληξη για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4 εώς 7 ετών.

φωτο: Άντζελα Δράκου διοικητική δ/ντρια Θρακικού ωδείου Κομοτηνής

Keywords
Τυχαία Θέματα