Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 8-9-2017

08:03 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

10η Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Διάζωμα»
Η 10η Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Διάζωμα» πραγματοποιείται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι εργασίες συνεχίζονται αύριο στην Κομοτηνή και στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας. Η επιλογή της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν είναι τυχαία, καθώς συνδέεται με το καινοτόμο πρόγραμμα «Πολιτιστική Διαδρομή της Εγνατίας Οδού», το οποίο σχεδιάζεται από τους αρμόδιους

φορείς, την Περιφέρεια, τους Δήμους, τα Υπουργεία Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Το παραπάνω πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 45.807.000 ευρώ, εντάχθηκε στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση του επιχειρησιακού προγράμματος «Αν. Μακεδονίας & Θράκης 2014-2020». Το «ΔΙΑΖΩΜΑ», πάντοτε σε απόλυτη συνέργεια με όλους τους αρμόδιους φορείς, συμβάλλει στην υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος.

Εργασία
Νέο θεσμικό πλαίσιο για την επαναλειτουργία πτωχευμένων επιχειρήσεων

Nέο θεσμικό πλαίσιο θα παρέχει στους εργαζόμενους τη δυνατότητα επαναλειτουργίας πτωχευμένων και εγκαταλελειμμένων επιχειρήσεων. Στόχος η ανάπτυξη κοινωνικών-συνεταιριστικών εγχειρημάτων να συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στην ενίσχυση της απασχόλησης. Το παραπάνω αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης, υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη. Στόχος η διαμόρφωση ενός σύγχρονου και με αναπτυξιακό προσανατολισμό θεσμικού πλαισίου για την επαναλειτουργία υπό πτώχευση, πτωχευμένων και εγκαταλελειμμένων επιχειρήσεων.

Πρώην εργαζόμενοι ΕΝΚΛΩ
Κλίμα έντονου προβληματισμού επικρατεί στους πρώην εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, καθώς το εγχείρημα της μερικής επαναλειτουργίας του Ομίλου συνεχίζει να «σκοντάφτει» σε γραφειοκρατικές διαδικασίες,κόντρα στη σαφή θέση που έχει πάρει η κυβέρνηση υπέρ του συγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου. «Η ΕΝΚΛΩ δεν θα γίνει Πειραϊκή-Πατραϊκή»υποστηρίζουν πρώην εργαζόμενοι του Ομίλου προσθέτοντας: «Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει -και σωστά- το προσεχές Σάββατο στη ΔΕΘ για τους στόχους της δίκαιης ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης του παραγωγικού ιστού της χώρας. Όμως θα πρέπει κάποτε να περάσουμε από τη θεωρεία στην πράξη. Στην περίπτωσή μας, έχουμε επενδυτή διατεθειμένο να βάλει χρήματα και οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τρία εργοστάσια και να απασχοληθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι σε έναν εξαγωγικό κλάδο.»

Πολιτική
Επισκέψεις σε Βιομηχανικές Μονάδες
Κατά την σημερινή τους επίσκεψη στη Ροδόπη οι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Γεώργιος Βλάχος θα βρεθούν και στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Στις 13.30 μμ τις εγκαταστάσεις της ‘’Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης ΑΒΕΕ’’ και στις 14.30 μμ τις εγκαταστάσεις της ‘’Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.’’. Αύριο το πρωί οι δύο βουλευτές θα επισκεφτούν τα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια».

Παρουσία του Ε. Στυλιανίδη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου στην Αθήνα
Σημαντική πολιτική, επιστημονική και συμβολική συνάντηση των τριών Προέδρων Δημοκρατίας του ευρωπαϊκού νότου έλαβε χώρα στην Αθήνα, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου. Στο διεθνή αυτόν επιστημονικό Οργανισμό που προεδρεύεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Συνταγματολόγο Giuliano Amato και διοικείται από τον Δημοσιολόγο καθηγητή και ιδρυτή του, Σπυρίδωνα Φλογαΐτη συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια διακεκριμένοι διεθνείς Συνταγματολόγοι, όπως οι τρεις Πρόεδροι Δημοκρατίας της Ελλάδας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, της Ιταλίας καθηγητης Sergio Mattarella και της Πορτογαλίας καθηγητής Marcelo Rebelo de Sousa. Παρόν στην συνάντηση ήταν και πρώην Υπουργός Ε. Στυλιανίδης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Υγεία
Ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης
Το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγχαίρει, με ανακοίνωσή του, δημόσια το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την ανέγερση και τον εξοπλισμό του νέου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και το Υπουργείο Υγείας για τη συμβουλή του σε αυτό. Παράλληλα δηλώνει, ως Τεχνικός Σύμβουλος του Κράτους, έτοιμο να βοηθήσει οποιοδήποτε φορέα ασχοληθεί με το έργο, οπουδήποτε αυτός το χρειαστεί.

Παιδεία –Δημοκρίτειο
Στη ΔΕΘ το Δ.Π.Θ.
Το παρών του θα δώσει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017. Η συμμετοχή του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται στο πλαίσιο της AKADEMIA, του θεματικού αφιερώματος της ΔΕΘ για την εκπαίδευση. Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα προγράμματα σπουδών, τα μεταπτυχιακά και ερευνητικά προγράμματα, τα προγράμματα κινητικότητας, τις δράσεις του, και να παρουσιάσει ερευνητικά αποτελέσματα και πρακτικές νέων εφαρμογών. Παράλληλα, καθ΄ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, θα παρουσιαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεση ιστολογικής εικόνας με έργα της Αν. Καθηγήτριας Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής του Δ.Π.Θ. κας Μαρίας Λαμπροπούλου η οποία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ομιλία με θέμα «Τα ανθρώπινα κύτταρα ως άλλοι πίνακες ζωγραφικής». Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14 stand 18. Ημέρες και ώρες λειτουργίας της 82ης ΔΕΘ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ : 10:00-22:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00

Μήνυμα Μητροπολίτη προς τους μαθητές
Να αποκτάτε κάθε χρόνο καινούργιες γνώσεις και να γίνεστε όλο και καλύτεροι άνθρωποι αναφέρει σε μήνυμά του προς την μαθητιώσα νεολαία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο κύριος Παντελεήμων με αφορμή την έναρξη του νέου έτους. Παράλληλα σημειώνει πως δεν θα πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτες τις ικανότητες που τους χάρισε ὁ Θεός. Απευθυνόμενος στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σημειώνει «Μήν ξεχνᾶτε ὅτι τά βασικότερα μαθήματα πού προσφέρει τό Σχολεῖο, ὥστε νά καταστεῖτε ἰκανά καί χρήσιμα μέλη τῆς κοινωνίας, τά ἔχει ἤδη διδάξει ὁ Χριστός μέ τόν Λόγο καί τό ἔργο Του, καθώς καί οἱ Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας μας: ὁ σεβασμός πρός τόν συνάνθρωπο, τόν συμμαθητή μας, ὅποιας ἐθνικότητας ἤ θρησκείας καί ἄν εἶναι. Ἡ ἀγάπη γιά τήν ἀληθινή γνώση, πού κατακτᾶται μέ προσωπικό μόχθο καί ἔρευνα, καί ὄχι μέ τήν ἀπλή ἀποστήθιση πληροφοριῶν καί τήν ὑποταγή σέ αὐθεντίες. Ἡ ἀνάπτυξη κριτικῆς καί δημιουργικῆς σκέψης. Ἡ καλλιέργεια τῆς ἐνσυναίσθησης στά αἰσθήματα καί τίς ἀνάγκες τοῦ ἄλλου. Ἡ προώθηση τοῦ αἰσθήματος εὐθύνης γιά τόν κόσμο στόν ὁποῖο ζεῖτε.»

Μέτρα προστασίας των μαθητών
Μέτρα προστασίας μαθητών και σχολικών συγκροτημάτων εφαρμόζονται από τη νέα σχολική περίοδο. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει της έναρξης και για όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς (2017 – 2018), ενεργοποιεί ειδικό σχεδιασμό που αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων της χώρας και στην προστασία της μαθητικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών) καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων. Ο σχεδιασμός προβλέπει:
• επιτήρηση των σχολικών συγκροτημάτων και δραστηριοποίηση συνεργείων για τη διενέργεια ελέγχων ύποπτων ατόμων και οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή των σχολικών συγκροτημάτων,
• ελέγχους από συνεργεία της τροχαίας στα σχολικά λεωφορεία, λόγω της φύσης του μεταφορικού τους έργου και μέτρα τροχαίας για την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα
• ελέγχους στα κυλικεία των σχολείων, σε παρακείμενα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε καταστήματα που λειτουργούν στα σημεία που πραγματοποιούνται σχολικές εκδρομές, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών,
• τακτικούς ελέγχους σε τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις, με σκοπό παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους μαθητές και εξασφάλιση ασφαλούς διαμονής τους, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εκδρομών,
• συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Προέδρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που τυχόν ανακύπτουν σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών.

Κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης
Μια σειρά από κινητοποιήσεις αποφάσισε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης «Οι τρεις Ιεράρχες» με πρώτη τη συμμετοχή του Συλλόγου στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ. Καλεί μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους μαζί και με άλλους/ες διαδηλωτές/τριες από την περιοχή. Αλλά και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Κομοτηνής ειδικά για το θέμα του ΙΕΠ για τα νηπιαγωγεία τη Δευτέρα 11/9 στις 12:00 και κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας με την έναρξη του προγράμματος όποτε αυτή συμβεί. Επίσης, συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης την Τετάρτη 13/9 στις 13:30 για τα κενά και για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΙΕΠ για τα νηπιαγωγεία. Και τη συμμετοχή του συλλόγου στις κινητοποιήσεις των κοινωνικών φορέων της περιοχής και σε συνεργασία μαζί τους, ενάντια στην έναρξη λειτουργίας του σταθμού διοδίων της Μέστης, στην Εγνατία Οδό. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ροδόπης «Οι τρεις Ιεράρχες» καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 12/9 στις 18:00 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής όπου θα αποφασιστεί η περαιτέρω δράση. Στο τέλος της συνέλευσης θα γίνει ειδική ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα της γνωμοδότησης σχετικά με τον ν.4310 και καλούνται να παραβρεθούν πέρα από μέλη του Συλλόγου και άλλοι εκπαιδευτικοί της περιοχής, απόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων που τους αφορά το ζήτημα.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Εμείς η πόλης»
Για απίστευτη ταλαιπωρία στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς η πόλης» κυρία Φελίνα Καζάκου σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Η εικόνα της πόλης αλλά και οι μαρτυρίες των επισκεπτών των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται με τα μελανότερα γράμματα, λέξεις και φωτογραφίες.»
Η κυρία Καζάκου αναφέρεται στα αδέσποτα ζώα, στην έλλειψη δημόσιων χώρων παρκινγκ, στο ανεφάρμοστο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, στις ανύπαρκτες διαβάσεις που κάνουν την κυκλοφορία των επισκεπτών επικίνδυνη για πεζούς και οδηγούς και στην απουσία ενός τουριστικού χάρτη – φυλλαδίου ή η λειτουργία ενός τουριστικού κέντρου πληροφόρησης που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών. «Λυπούμαστε για την εικόνα της πόλης. Ζητάμε από την διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής και τον Δήμαρχο κο Πετρίδη επιτέλους την παρέμβαση τους και την ανάληψη πρωτοβουλιών.» καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Εμείς … η πόλη».

Στο Χάσκοβο 80 χορευτές
Στους εορτασμούς της πόλης του Χάσκοβο θα συμμετέχει η ΔΚΕΠΠΑΚ, με 80 χορευτές από συλλόγους της Κομοτηνής, μετά από πρόσκληση που απεύθυναν οι τοπικές αρχές σε αυτές της Κομοτηνής. Έτσι λοιπόν περίπου 80 χορευτές (από διάφορους συλλόγους και ανάλογα με την δυνατότητά τους να ταξιδέψουν στο Χάσκοβο) θα βρεθούν στην βουλγάρικη πόλη για να συμμετάσχουν στις γιορτές της, οι οποίες κορυφώνονται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά χορούς από τη Θράκη. Στο Χάσκοβο θα ταξιδέψουν μέλη από τον Σύλλογο Θρακών, τον Σύλλογο Εβριτών, τον Σύλλογο Φιλοτεχνών και από τους συλλόγους των οικισμών Παραδημής, Μικρού Κρανοβουνίου, Γρατινής και Καρυδιάς.

Εθελοντισμός
Αιμοδοσία από την Ιππαρχία
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας ΙΠΠΑΡΧΙΑ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ έως 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Συλλόγου, έναντι του Δημοτικού Σχολείου!

Πρωτογενής τομέας
Επιχορήγηση Μελίσσια
Στα 25 ευρώ καθορίστηκε το ποσό επιχορήγησης ανά κυψέλη αντικατάστασης και στα 6 ευρώ το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενο μελίσσι, για το μελισσοκομικό πρόγραμμα 2017 με υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και ο αναπλ. υπουργός Γ. Τσιρώνης.

Σεμινάρια για αγρότες
Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) Ν.Π.Δ.Δ., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης της Β’ περιόδου του 2017, τον Σεπτέμβριο 2017. Το κόστος των σεμιναρίων, διάρκειας 120 ωρών, είναι 180 €, ενώ για τα σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών είναι 140 €. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ (www.ige.gr).

Πολιτισμός
Σεργιάνι στην παράδοση
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής πραγματοποιεί την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Σεργιάνι στην παράδοση», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τους Μάνο Κουτσαγγελίδη στο τραγούδι και στο κανονάκι, τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο, τον Νίκο Ζαπάρτα στο τραγούδι και στο βιολί αλλά και συνοδεία δεξιοτεχνών μουσικών από τη Θράκη.

Θεατρικό εργαστήρι
Θεατρικό Εργαστήρι «Οδός Ονείρων» – για εφήβους & ενήλικες θα λειτουργήσει και φέτος η ΦΕΞ. Όπως θα παραδώσει μαθήματα ιστορίας θεάτρου, υποκριτικής, σκηνογραφίας, φωτισμού, σκηνοθεσίας. Οργάνωση παραστάσεων. Η θεατρική ομάδα της ΦΕΞ «οδός ονείρων» οργανώνει και παρουσιάζει δικές της παραγωγές. «Οδός ονείρων» Νέο τμήμα – Δευτέρα 18:00 – στο μουσείο – Υπεύθυνος : Ξανθόπουλος Πασχάλης τηλ. 25410 25421 Συμμετοχή: 10€ το μήνα

Αστυνομικό Δελτίο
Μηνιαία δραστηριότητα αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Συνολικά 1009 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του μηνός Αυγούστου από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ειδικότερα: Έξι (6) άτομα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. •Τριάντα τέσσερεις (34) διακινητές μη νόμιμων μεταναστών. •Εξακόσοι εβδομήντα τέσσερις (674) αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Εξήντα δύο (62) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Τροχαία ατυχήματα –Απολογισμός
44 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 62 το 2016) σημειώθηκαν στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τον μήνα Αύγουστο. 4 θανατηφόρα ατυχήματα (έναντι 7 το 2016) , 8 σοβαρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 4 το 2016) και 32 ελαφριά τροχαία ατυχήματα (έναντι 51 το 2016). Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών καταγράφηκαν συνολικά 73 παθόντες (έναντι 85 το 2016). Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: Η υπερβολική ταχύτητα, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, η παραβίαση προτεραιότητας, η απόσπαση της προσοχής του οδηγού, η παραβίαση σημάνσεων, η μη τήρηση απόστασης ασφαλείας, η απότομη και απερίσκεπτη διάσχιση οδοστρώματος.

Αθλητισμός
Στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός
Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει η Ξάνθη αύριο στις οκτώ και μισή το βράδυ στο γήπεδό της, στα Πηγάδια για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου και θα σημειώσει άνοδο.

Keywords
κομοτηνη, ΕΡΤ, ειδήσεις, super league, θεατρο, πτώχευση, ενκλω, ΔΕΘ, νεα δημοκρατια, αθηνα, ελλαδα, θεσσαλονικη, συμμετοχή, κας, pavilion, σαββατο, κυριακη, νέα, σχολεια, λεωφορεια, διαδηλωσεις, δραση, ige, τηλ, ξανθη, ολυμπιακος, super, league, καιρος, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, σταυρος δημας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, θερινη ωρα, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, αυτοδιοικηση, αποτελεσματα, βουλευτες, αδεσποτα, super league, πτώχευση, δημοκριτειο, το θεμα, αιμοδοσια, αστυνομια, γνωση, ζωα, θεμα, θρακη, κοντρα, ξανθοπουλος, πλαισιο, προγραμμα, σημερινη, υγεια, φωτογραφιες, ωρα, ατυχηματα, αφορμη, βλαχος, βραδυ, βρισκεται, γινει, γηπεδο, δευτερα, διευθυνση, δυνατοτητα, διοικηση, δωσει, εγνατια, εγγραφες, εγχειρημα, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, εκθεση, εκπαιδευση, ελλειψη, ελληνικη αστυνομια, ενημερωση, ενκλω, εργα, εξι, εξηντα, ερευνα, ετοιμο, υπηρεσιες, θεος, ιδρυμα, εικονα, ομιλια, κας, κελσιου, κυβερνηση, κινηση, κηφισιας, κυψελη, κυρια, κλαρινο, λειτουργια, λεωφορος, λογο, μακεδονια, μανο, νεολαια, νικο, νιαρχος, ομαδα, οκτω, οχηματων, περιφερειακο, πινακες, προγραμματα, πρωι, ρευμα, σαββατο, σεβασμος, σεμιναρια, σειρα, συγκεντρωση, συμμετοχή, σχεδιο, σχολειο, ταλαιπωρια, τηλ, τμημα, υπουργειο υγειας, τρια, τριτη, τροχαια, συγγρου, υλοποιηση, χρηστος, χριστος, βιολι, ωρες, ασφαλεια, super, μποφορ, εβδομηντα, εκδρομες, ευριπιδης, γνωσεις, χωρα, ige, ηλεκτρονικα, υπουργειο, κυριακη, league, λεξεις, pavilion, πηγαδια, θερμοκρασια, υγειας
Τυχαία Θέματα