Κομοτηνή: Εκδικάστηκε η Υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου Σεζάλ

12:37 28/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Τριμελές Ανηλίκων οδηγήθηκε σήμερα ο 15χρονος Ι.Φ. κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ως υπαίτιος τέλεσης των πράξεων του βιασμού, της αποπλάνησης παιδιού και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Με τους συγγενείς του 6ου χρονου Σεζάλ που βρήκε τραγικό θάνατο να βρίσκονται από το πρωί στον προαύλιο χώρο και την Δικαιοσύνη λίγη ώρα αργότερα να αποφαίνεται…

Σε 18 χρόνια ποινικού σωφρονισμού καταδικάστηκε ο δράστης της δολοφονίας του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ στην Κομοτηνή. Η δίκη διεξήχθη σήμερα το

πρωί κεκλεισμένων των θυρών, όπως γίνεται με τους ανήλικους παραβάτες. Εντός της αίθουσας του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων βρέθηκε μόνο ο δράστης με την συνήγορό του και ειδική διερμηνέα από την Κόρινθο, ο δικηγόρος της οικογένειας του 6χρονου, ο κ. Νότης Χαραλαμπίδης και μάρτυρες όπως οι γονείς του 6χρονου θύματος, η αδερφή του 15χρονου δράστη κ.α..

«Στεναχωριέμαι», ψέλλισε ο δράστης όταν τον ρώτησε ο εισαγγελέας για την απώλεια του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ, χωρίς να πει κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Μήλιογλου η επιβληθείσα ποινή αναλυτικά είναι 10 έτη για ανθρωποκτονία, 4 έτη για τον βιασμό και 4 έτη για την αποπλάνηση ανηλίκου, δηλαδή 18 έτη ποινικού σωφρονισμού, εκ των οποίων είναι εκτιτέα τα 10 έτη επειδή είναι ανήλικος. Ο 15χρονος δράστης θα παραμείνει έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κορίνθου από όπου μεταφέρθηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης. Για μια ακόμη φορά ο ανήλικος δράστης δεν είχε στο πλευρό του την μητέρα του. Σύμφωνα με τον κ. Μήλιογλου είναι και η μόνη που μπορεί να ασκήσει έφεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα