Κομοτηνή: One Man Show από έναν 17χρονο ταλαντούχο μαθητή

18:19 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράσταση “Cabaret the show” απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Εκείνος είχε φροντίσει πολύ νωρίς να την αφιερώσει στην αγαπημένη παιδική του φίλη, τη Μαρία Νεφέλη Νταντουρή. «Είμαστε από μικρά παιδιά μαζί, αχώριστοι φίλοι» λέει ντροπαλά και μιλά με αγάπη για όλους τους συμμαθητές και φίλους του που σπεύδουν κάθε φορά να δουν τις δουλειές του.

Ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης είναι μόλις 17 ετών κι έχει βάλει ήδη πλώρη για τη θεατρική σκηνή. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα είναι άλλωστε, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ Κομοτηνής, σπουδαστής σε δραματική

σχολή των Αθηνών. Τι, όμως, έκανε και κατέπληξε το κοινό στο δικό του Cabaret show;

Πολλές μιμήσεις, σάτιρα, αυτοσχεδιασμό, βίντεο, περούκες και πολλά κουστούμια «έραβα μέχρι τελευταία στιγμή» θα μας εξομολογηθεί η μητέρα του, που τον στηρίζει με εξαιρετικό τρόπο, σημειώνοντας πως ο Ιωακείμ από μικρό παιδί ήθελε να γίνει ηθοποιός. Κάτι που γνωρίζουν επίσης καλά συμμαθητές κι εκπαιδευτικοί στο Μουσικό Σχολείο της Κομοτηνής. Εκεί ανέβασε το πρώτο «Cabaret», εκεί και τα πρώτα του μιούζικαλ.

Κατά τη διάρκεια των τριών παραστάσεων πέρασαν μπροστά από τα μάτια του έκπληκτου κοινού ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αλλά και πολιτικοί. Ως Μαρινέλλα τραγούδησε για τους έρωτες της ζωής της, ως Ζωζώ Σαπουντζάκη παραπονέθηκε για το φλερτ που δέχεται από τον Λευτέρη Πανταζή, ως Καίτη Γαρμπή παρουσιάστηκε να εργάζεται καθαρίστρια σε σπίτια επωνύμων, ως Άντζελα Δημητρίου έκανε Comeback. Μα το ωραιότερο ο ταλαντούχος Κομοτηναίος Showman το φύλαξε για το τέλος όταν ως Μελίνα Μερκούρη έβγαλε την περούκα του και είπε, κοιτώντας στα μάτια το κοινό, ότι το αδιέξοδο από τη σημερινή δύσκολη κατάσταση της χώρας μας είναι τα ίδια τα παιδιά. Ένα One Man Show «γραμμένο» από την αρχή έως το τέλος από τον ίδιο, με χορό, τραγούδι και πολύ γέλιο. «Πρέπει να κάνεις πλάκα με τη μίμηση, χωρίς, όμως, να το παρακάνεις» δηλώνει σοφά ο μικρός Ιωακείμ που απέδειξε για μια ακόμη φορά το μεγάλο ταλέντο του κι αυτό φάνηκε στη σκηνή, στο χειροκρότημα.
Φώτο:Ιωακείμ Ιωακειμίδης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα