Κομοτηνή: ΕΡΤ Δελτίο Ειδήσεων 1-07-2016

08:13 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Aστυνομικό Δελτίο
38χρονος άστεγος βρέθηκε νεκρός απέναντι από το ΙΚΑ Ξάνθης
Ένας 38χρονος άστεγος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο, στο πρώην πάρκινγκ του ακινήτου Γκέρυ, που βρίσκεται απέναντι από το ΙΚΑ Ξάνθης,.
Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία για τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια ασθενοφόρο μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο, όπου έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Ο άτυχος

άνδρας ήταν γνωστή φυσιογνωμία στην πόλη, σύχναζε κυρίως στην πλατεία Αντίκα και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Το πρωί είχε περάσει από τα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης και είχε νοσηλευτεί στη μονάδα βραχείας νοσηλείας, παραπονούμενος για ενοχλήσεις.

Αγορά Εργασίας-ΕΚ
Ανακοίνωση ΕΚ Κομοτηνής για τον Μαρινόπουλο
Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής παρακολουθεί με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις στην εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία κατέθεσε αίτηση εξυγίανσης σύμφωνα με το άρθρο 106β του Πτωχευτικού Κώδικα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως, «στα καταστήματα Μαρινόπουλου εργάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα και στην Κομοτηνή δεκάδες, οι οποίοι δεν πρέπει επ’ ουδενί να γίνουν τα εύκολα θύματα των επιχειρηματικών παιχνιδιών που παίζονται πάντα στις πλάτες των εργαζομένων.
Δυστυχώς, το Πτωχευτικό Δίκαιο της χώρας μας, αποτελεί εργαλείο διασφάλισης των συμφερόντων των τραπεζών, -κάτι που δεν άλλαξε η δήθεν Αριστερή κυβέρνηση-, των προμηθευτών και του Δημοσίου αφήνοντας τελευταίους τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.
Ανακοίνωση ζητώντας παρέμβαση της κυβέρνησης εξέδωσε η ΝΟΔΕ της ΝΔ Ξάνθης, ενώ οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας Ροδόπη εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους.

Κόμματα
Ανακοίνωση Καραγιουσούφ
Αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με αθλητικά σωματεία και ότι παρεμβαίνει σ’ αυτά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ απαντώντας με ανακοίνωσή του σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχα την παραμικρή ανάμειξη με αθλητικά σωματεία, πόσο μάλλον να τα συμβουλεύω και να τα κατευθύνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα