Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

10:58 16/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Νίκη Ευρώπης για την Ξάνθη

Σημαντική νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα πέτυχε χθες στην έδρα της η Ξάνθη για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της σούπερλιγκ που έγινε το Σαββατοκύριακο. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο 1ο ημίχρονο η Ξάνθη προηγήθηκε με 1-0, με γκολ του Σολτάνι στο 22΄. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, παίζοντας με αντεπιθέσεις

και σε μία από αυτές στο 88΄ ο Χαμζά Γιουνές με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 2-0, που διατηρεί την Ξάνθη στη 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Βαριά ήττα για τον Πανθρακικό

Την 4η ήττα του σε πέντε εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της football league γνώρισε στο Αίγιο ο Πανθρακικός, χάνοντας με 3-0 από τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς στο 30΄βρέθηκε να χάνει με 2-0, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται στο 60΄. Έτσι η ομάδα της Κομοτηνής ύστερα από δέκα αγωνιστικές, έμεινε στη 12η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Νίκες για ΓΑΣ και ΑΕΚ, ήττα για Ασπίδα

Με νίκες συνέχισαν τη 12η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στο μπάσκετ ο ΓΑΣ Κομοτηνή και η ΑΕΚομοτηνής. Ο ΓΑΣ πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη κερδίζοντας δύσκολα στο τέλος τον Μακεδονικό με 70-66 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ΑΕΚομοτηνής σημείωσε τη 10η συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας εκτός έδρας του Μαντουλίδη με 50-61, καθαρίζοντας τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ παραμένει σε τροχιά ανόδου.
Για τη Β΄Εθνική η Ασπίδα Ξάνθηςε γνώρισε άλλη μια εκτός έδρας ήττα, χάνοντας από το Ανατόλια στο τέλος με 79-76.

Keywords
Τυχαία Θέματα