Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση 26-07-2016

11:12 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα διάκριση στο κολύμπι για τον Γιώργο Σαχπαζίδη
Μια ακόμη διάκριση μετρά πλέον στο ενεργητικό του ο Γιώργος Σαχπαζίδης που συμμετείχε την Κυριακή στον 17ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας “ΘΑΣΟΠΟΥΛΑ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ 2016”.
Πρόκειται για αγώνα απόστασης 2,4 χιλιομέτρων με τον ίδιο να τερματίζει στην πρώτη θέση στην κατηγορία 18-30 στην οποία και συμμετείχε, ενώ στην γενική κατάταξη κατέλαβε την 13η θέση. Στους αγώνες έδωσαν το παρών, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, και άλλοι αθλητές από την Ξάνθη. Οι συμμετέχοντες κολύμπησαν

από τη δυτική ακτή της Θασοπούλας έως το αναψυκτήριο «Άμμος». Στους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

Δύο μεταγραφές για τον Πανθρακικό
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, την ημέρα της πρώτης προπόνησης της ομάδας. Ο Νίκος Κουσίδης και ο Γιάννης Μωραΐτης , είναι οι πρώτες μεταγραφές για την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Κουσίδης αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ μέχρι το Δεκέμβριο και στη συνέχεια δανεικός στο Βύζαντα Μεγάρων. Ο Μωραΐτης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και αγωνίζεται στην άμυνα. Με τις δύο αυτές μεταγραφές ο Πανθρακικός έχει πλέον επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 και θα είναι πάλι κλειστή για τους εκπροσώπους του τύπου. Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος περίπου 20 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
θασοπουλα κεραμωτη 2016
Τυχαία Θέματα