Κλήθηκε η Αστυνομία στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

11:12 4/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης τα έχει σχεδόν όλα.

Οι πολύωρες συζητήσεις προκαλούν εντάσεις, κραυγές, κινήσεις εντυπωσιασμού, απειλές, σχόλια, μορφασμούς, ειρωνείες, ενίοτε και κλήσεις για αστυνομική συνδρομή
Μία τέτοια κίνηση, έκανε χθες βράδυ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος (φωτό), ο οποίος και τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας για φυσική παρουσία οργάνων στην αίθουσα, με σκοπό να εφαρμόσουν απόφασή του για αποβολή απ’ την αίθουσα φυσικού προσώπου που δεν είχε σχέση με τους αιρετούς.
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί

φραστική διένεξη του συγκεκριμένου προσώπου με τον Αντιδήμαρχο, κ. Δημήτρη Βόσνο, που κατά τον κ. Κακλαμάνο, η λεκτική φρασεολογία του εν λόγω κυρίου, προσέβαλε τον Αντιδήμαρχο, τους συμβούλους, το προεδρείο και γενικά τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Κακλαμάνος, αφού διέκοψε το συμβούλιο για να ηρεμήσουν τα… πνεύματα, κάλεσε εκ νέου τον πολίτη να αποχωρήσει απ΄ την αίθουσα σε εφαρμογή πρόνοιας που δίνει στον πρόεδρο ο νομοθέτης. Στον…πανικό που ακολούθησε, η παράταξη Τζιούμη, πήγε να αποχωρήσει απ’ το Συμβούλιο, με αφορμή την πιθανή εμφάνιση αστυνομικών οργάνων στην αίθουσα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Ο εν’ λόγω κύριος, πήρε πίσω τα όσα είχε εκφέρει πριν από λίγο προς τον κ. Βόσνο και βγήκε έξω απ’ την αίθουσα δίνοντας τέλος στην…όμορφη αυτή ατμόσφαιρα.

Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα