Κεφαλονιά: Αυτοκτονία «δείχνουν» οι έρευνες

14:20 2/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτοκτονία «δείχνουν» οι έρευνες για τον τρόπο θανάτου των δύο Γερμανών στα Λουρδάτα Κεφαλονιάς. Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα έφτασε εχθές στις 3 το μεσημέρι στην Κεφαλονιά προκειμένου να προχωρήσει στον αναγκαίο επισκοπικό έλεγχο. Από τις πρώτες πληροφορίες, ως πιθανότερο σενάριο, θεωρείται αυτό της αυτοκτονίας, ενώ απομακρύνεται το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.

Οι σωροί των δύο Γερμανών θα οδηγηθούν στη συνέχεια στο νεκροτομείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να βρεθεί η τελική αιτία

θανάτου. Επίσης ερευνάται η περίπτωση συμμετοχής τους σε κάποια παραθρησκευτική ομάδα ή αίρεση, ενώ δεν έχει επίσημα αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατό τους.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης ενώ δεν υπάρχει και ίχνος παραβίασης στο σπίτι.

Το ιστορικό
Οι δύο Γερμανοί τουρίστες που είχαν καταλύσει σε βίλα στα Λουρδάτα, βρέθηκαν νεκροί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζομένων.

Η γυναίκα έφερε χαρακιές στα χέρια από φαλτσέτα ενώ ο άνδρας βρισκόταν στο μπάνιο, πνιγμένος στο αίμα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγη ώρα στο σημείο έφτασε ο αστυνομικός διευθυντής με την ασφάλεια και τη σήμανση.

Οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες αρχές της Γερμανίας προκειμένου να διαλευκάνουν το μυστήριο γύρω από τον φριχτό θάνατο των δύο Γερμανών που συγκλόνισε την Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ: Σάκης Βούτος voutospress.gr | Κείμενο – Επιμέλεια: kefalonitikanea.gr (δημοσίευμα 1ης Ιανουαρίου 2018)

Επίσης, σε άλλο δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία (2-1-2018), αναφέρονται τα εξής:

«Το ενδεχόμενο οι αυτοκτονίες των δυο τουριστών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά, να είναι αποτέλεσμα τελετουργίας μαύρης μαγείας εξετάζουν οι Αρχές.

Αυτό συνάγεται από το γεγονός πως στον χώρο και δίπλα στα θύματα βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Η γυναίκα Βουλγαρικής υπηκοότητας βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω διαδικτύου. Έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Πληροφορίες newpost.

Οι σοροί των δυο ατόμων, η ηλικία των οποίων προσδιορίζεται μεταξύ 30-35 ετών, εντοπίστηκαν απο την ιδιοκτήτρια του καταλύματος.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το γεγονός πως δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους προσωπικά έγγραφα, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο νησί είχε ενοικιαστεί στη Γερμανία, χωρίς ποτέ να το επιστρέψουν, ενώ του είχαν βάλει πλαστές πινακίδες.

Πλέον οι αρχές, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, τα δυο άτομα να θέλησαν να αυτοκτονήσουν την ίδια ώρα και την δεδομένη ημερομηνία, πριν την αλλαγή του έτους, στο πλαίσιο κάποιας τελετής μαύρης μαγείας».
Πηγή: Pentapostagma Enimerosis

Keywords
Τυχαία Θέματα