Κεφαλονια: Επιτυχής συμμετοχή στο 1ο Forum για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

14:25 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Κεφαλονιάς, εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο, συμμετείχε επιτυχώς-σύμφωνα με τον Δήμο-στις εργασίες του 1ου Forum για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου, στο Dubrovnik της Κροατίας.

Η εν λόγω εκδήλωση οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κροατική Προεδρία και την επίσημη έναρξή της κήρυξε η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική κ.Corina Cretu. «Σημαντικές προτάσεις

διατυπώθηκαν από διεθνείς προσωπικότητες, ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παράγοντες της τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα, υποβολή κοινών προτάσεων και μακροπεριφερειακή συνεργασία Δήμων και Περιφερειών στα θέματα: Γαλάζια Οικονομία-Μεταφορές – Ενέργεια-Ποιότητα Περιβάλλοντος και Βιώσιμος Τουρισμός», επισημαίνει ο κ.Κεκάτος. Μάλιστα, την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Μακροπεριφέρεια της Αδριατικής και του Ιονίου για το 2017 αναλαμβάνει η Ελλάδα.

The post Κεφαλονια: Επιτυχής συμμετοχή στο 1ο Forum για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα