Κεφαλλονιά: Δυο γραφεία ενημέρωσης για τον Τύπο σε Αργοστόλι και Ληξούρι

00:19 7/2/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Στην Κεφαλλονιά, βρίσκεται και ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης, με σκοπό τον συντονισμό για τη δημιουργία, δύο γραφείων ενημέρωσης του Τύπου, ένα στο Αργοστόλι και ένα στο Ληξούρι.Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας συζήτησε με το δήμαρχο Κεφαλλονιάς τις απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να δημιουργηθούν τα δύο γραφεία ενώ ακολούθως συζήτησαν για τα αρκετά προβλήματα που έχει αφήσει πίσω του ο εγκέλαδος.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ο κ. Κατσανιώτης βρέθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο στο Ληξούρι,
όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τα μέλη του συντονιστικού οργάνου.

Συζητήθηκε, ο τρόπος λειτουργίας των γραφείων Τύπου και άλλα θέματα όπως οι αποζημιώσεις που θα πάρουν οι πληγέντες από τους σεισμούς, η δημιουργία καταυλισμού με έτοιμα σπίτια, σύγχρονης κατασκευής, που θα φθάσουν τις επόμενες μέρες στο νησί και τέλος οι νέες αίθουσες που θα έρθουν για τους μαθητές ώστε να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

«Αυτό που θα κάνουμε πολύ σύντομα είναι να στήσουμε δύο γραφεία τύπου, ένα στο Αργοστόλι και ένα στο Ληξούρι, ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του τύπου να έχουν την εικόνα και να κάνουν καλά την δουλειά τους. Είναι σημαντικό να ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει εδώ, είναι σημαντικό να ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ. Η παραπληροφόρηση είδαμε ότι δημιουργεί προβλήματα, πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται και να ενημερώνουμε τους πολίτες» δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης, μετά το τέλος της σύσκεψης.

«Μέχρι τώρα είχαμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την εικόνα της Κεφαλλονιάς στα ξένα ΜΜΕ, τα αρνητικά δημοσιεύματα ήταν ελάχιστα, κάποια καταγραφικά αλλά νομίζουμε ότι μπορέσαμε και καταφέραμε να μην πληγεί η τουριστική εικόνα της περιοχής», δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης προσθέτοντας οτι «μέχρι τώρα δεν είχαμε ακυρώσεις, δεν είχαμε κανένα θέμα, είναι σημαντικό και νομίζω ότι αν κινηθούμε σύντομα στην αρχή της τουριστικής περιόδου το νησί θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους τουρίστες».
Keywords
Τυχαία Θέματα