Καβάλα: Ενημέρωση Επιμελητηρίου για νέο μεταπτυχιακό και Access2Markets

13:32 3/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε λειτουργία έχει τεθεί η διαδικτυακή πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση του εμπορίου των επιχειρήσεων εκτός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την ονομασία Access2Markets.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο Καβάλας, πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο, που έχει σκοπό να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν το δίκτυο εμπορικών συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στις αγορές, στα προϊόντα και στα μέσα που χρειάζονται, για να αναπτυχθούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Στο Access2Markets

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, σχετικά με τους δασμούς, τους φόρους, τους κανόνες και τις απαιτήσεις που ισχύουν για τα προϊόντα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και σε 120 ακόμη αγορές, ανά τον κόσμο.

Παράλληλα το Επιμελητήριο ενημερώνει ότι το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα, θα λειτουργήσει από το Μάρτιο του 2021 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών για Στελέχη».

Για περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη και την αίτηση υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο σύνδεσμο ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο 2510462395.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα