Καβάλα: Επιτροπή για τις επιπτώσεις του νέου σταθμού διοδίων

07:22 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την σύσταση επιστημονικής επιτροπής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Θανάσης Μητρόπουλος η οποία θα μελετήσει τα τεχνικά στοιχεία του έργου του νέου σταθμού διοδίων στην Παράκαμψη της Καβάλας από πλευράς Εγνατίας Οδού ΑΕ καθώς και αν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν οι προβλεπόμενες από την νομοθεσία έτσι ώστε να αποκτήσουν μία σφαιρικότερη γνώμη.

Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον καθηγητή – Διευθυντή του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος & Διαδικτυακής Τεχνολογίας Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» κ. Ραψομανίκη

Σπύρο και τον Διευθυντή του Τμήματος Μηχανικών Πετρελαίου του ΤΕΙ κ. Χριστοφορίδη, καθώς τα δύο αυτά εργαστήρια θα αναλάβουν την όλη διαδικασία. Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουν να αντιπαραβάλλουν τα στοιχεία που προτείνει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων της Εγνατίας Οδού ΑΕ με τα σενάρια τα οποία θα τους δώσουν τα προαναφερθέντα εργαστήρια. Στην Επιτροπή συμμετέχει και ο Νομικός Σύμβουλος του ΤΕΙ κ. Σιμιτσής και ο οποίος θα εξετάσει το κατά πόσο όλες οι διαδικασίες της Εγνατίας Οδού Α.Ε. ήταν οι προβλεπόμενες από τον νόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα