Καθάρισαν το λιμανάκι

09:33 18/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ακόμα εθελοντική δράση καθαρισμού στο λιμανάκι της Παντάνασσας, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του πρώτου Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων, του Δήμου Μαλεβιζίου, της Σχολής Δυτών Λυγαριάς και εθελοντών δυτών, με πολλά άσχημα «ευρήματα» να ανασύρονται από τον βυθό του λιμανιού.

Ειδικότερα, οι εθελοντές δύτες ανέσυραν περισσότερα από 50 ελαστικά διαφόρων μεγεθών και οχημάτων, σίδερα, πλαστικά, μπουκάλια, γυαλιά, μπαταρίες οχημάτων, τέντες, αλλά και πολλά άλλα άχρηστα και επιβλαβή για το περιβάλλον αντικείμενα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα περιβαλλοντική συνείδηση κι αυτό αποδεικνύεται μετά από κάθε δράση καθαρισμού που πραγματοποιούμε τόσο στο λιμανάκι της Παντάνασσας, όσο και σε άλλες περιοχές. Από την άλλη μεριά, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι σε τακτά διαστήματα πραγματοποιούν καθαρισμούς στις ακτές μας και απομακρύνουν αντικείμενα που προκαλούν τεράστια επιβάρυνση στο περιβάλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα