Κατέθεσαν ομαδικά τις παραιτήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΕΛΓΑ Λάρισας

19:34 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Βόμβα στα θεμέλια του ΕΛΓΑ αλλά και στους αγρότες αποτελεί η μαζική κατάθεση παραιτήσεων των εργαζομένων σε θέσεις ευθύνης στον Οργανισμό, ακολουθώντας το κάλεσμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων μετά την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή μεθαύριο Τετάρτη, νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία εξαιρείται ο ΕΛ.Γ.Α. από τις διατάξεις του μνημονιακού νόμου 4336/2015.
Κρίνοντας πως αυτή η εξέλιξη είναι αρνητική για τη συνέχιση λειτουργίας

του ΕΛΓΑ, σήμερα τέθηκαν στη διάθεση της διοίκησης, οι παραιτήσεις όλων των εργαζόμενων στις Διευθύνσεις, στα τμήματα και στα γραφεία.
Στο τοπικό παράρτημα Λάρισας η πλειοψηφία των εργαζομένων ακολούθησε το κάλεσμα, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία της ΕΡΤ Λάρισας με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, επιβεβαιώνεται η είδηση αλλά και ο λόγος που ώθησε τους εργαζόμενους σε αυτή την ενέργεια.
«Είναι μια ένδειξη αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν οδηγήσει στην αναξιοπιστία του οργανισμού απέναντι στους αγρότες. Αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες, με τις μετακινήσεις μας για τις εκτιμήσεις ζημιών, ανέφερε ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα