Καστοριά: Τα «Δραγούμεια» συνεχίζονται

14:50 19/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ
Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου διοργανώνει ο Α.Π.Ε.Σ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βογατσικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Δραγούμεια 2016» στο Βογατσικό σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.

Συμμετέχουν τα χορευτικά των Συλλόγων Φουντουκλή Χλόης Καστοριάς και Ροδάνης Άργους Ορεστικού. Στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί το 1st Dance party μέχρι το πρωί με τον dj FOX.

Αύριο

Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Γυμνάσιο Βογατσικού ο Α.Π.Ε.Σ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βογατσικού διοργανώνει λαϊκή βραδιά με τους Γιώργο Σέμο &Μάιρα. Στη πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί το 2st Dance party με τον dj PATRIK.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 8 μμ ο Α.Π.Ε.Σ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βογατσικού διοργανώνει στην πλατεία Βογατσικού το 3st Dance party με ποτά και cocktail μέχρι το πρωί με τον dj SIMON.

Παράλληλα λειτουργεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου έκθεση: Χειροποίητο κόσμημα, κατασκευές με πηλό, Κεραμική και Ζωγραφική σε πέτρα. Η έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βογατσιωτών Θεσσαλονίκης «Άγιος Κωνσταντίνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα