Καρδίτσα: 28χρονος ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε από κεραυνό

21:52 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας 28χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, που χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 6:30 μ.μ., την ώρα της ισχυρής καταιγίδας που εκδηλώθηκε στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες η προπόνηση της ομάδας του 28χρονου ολοκληρώθηκε νωρίτερα καθώς ξέσπασε η καταιγίδα, όμως ο κεραυνός χτύπησε τον 28χρονο την ώρα που αποχωρούσαν από το γήπεδο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση

ενώ ήδη του είχαν γίνει μαλάξεις τόσο από συμπαίκτες του όσο και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί.

Έντονη βροχόπτωση

«Πνίγηκε» στην κυριολεξία η πόλη της Καρδίτσας σήμερα το απόγευμα με τους δρόμους να πλημμυρίζουν καθώς τα φρεάτια δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον όγκο του νερού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας χρειάστηκε να παρέμβει σε δεκάδες περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ έπεσαν και δύο δένδρα χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν ζημιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα