Καλαμάτα: Συνάντηση Χρυσομάλλη – Βασιλόπουλου

12:15 10/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε κεντρική αναφορά στο μεγάλο έργο του δρόμου Καλαμάτα-Ριζόμυλος, πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα) το πρωί στο δημαρχείο της πόλης μας, συνάντηση εργασίας μεταξύ του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτου Χρυσομάλλη και του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Σε δηλώσεις του ο κ.Χρυσομάλλης επέμεινε για μια ακόμη φορά στην παραλιακή χάραξη του συγκεκριμένου οδικού άξονα, υποστηρίζοντας πως τόσο ο κυβέρνηση όσο και υπουργός Υποδομών δεν έχουν αποφασίσει ακόμα με ποια χάραξη θα υλοποιηθεί το έργο αυτό. Μάλιστα ο κ.Χρυσομάλλης τόνισε πως «το πρώτιστο είναι να δούμε ως Πολιτεία γιατί απορρίπτεται

μια μελέτη που έχει πληρωθεί από τον έλληνα φορολογούμενο». «Πιστεύω ακράδαντα», επεσήμανε ο βουλευτής Μεσσηνίας «ότι τα δημοτικά συμβούλια, προστατεύοντας τα συμφέροντα των δήμων και των δημοτών και κρίνοντας τι είναι το καλύτερο για τον τόπο μας, θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση το Υπουργείο Υποδομών πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του για το θέμα της χάραξης. Για εμάς όμως προέχει μόνο η Μεσσηνία και το συμφέρον της», κατέληξε ο κ.Χρυσομάλλης.
Τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του κ.Χρυσομάλλη και του δημάρχου Καλαμάτας, απασχόλησε επίσης η αποτύπωση της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από τις δημοτικές υπηρεσίες και οι προκλήσεις της νέας τουριστικής περιόδου αλλά και η πρόοδος των τεχνικών έργων του Δήμου. Ειδικότερα ο κ.Βασιλόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά για τα εν εξελίξει έργα του Δήμου και ο βουλευτής Μεσσηνίας από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο δήμαρχος έχει θέσει στις βασικές προτεραιότητές του τόσο την πολεοδόμηση της Ανατολικής Παραλίας και την διάνοιξη της οδού Κρήτης, όσο και το νέο αντιπλημμυρικό σχεδιασμό του Δήμου.
Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα καθημερινότητας του Δήμου, η διοργάνωση του Φεστιβάλ Χορού αλλά και οι διεκδικήσεις του Δήμου Καλαμάτας την επόμενη ημέρα μετά την υγειονομική κρίση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα