Καλαμάτα: Στιγμές έντασης στην ομιλία του Κατρούγκαλου

10:48 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στιγμές έντασης και μικρής έκτασης επεισόδια που προκλήθηκαν κυρίως όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, αντέδρασαν σε αρνητική για την κυβέρνηση τοποθέτηση πολίτη, συνοδεύτηκε η κομματική εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββατου στην Καλαμάτα, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εργασίας και βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

μάλιστα, έβγαλαν τον πολίτη έξω από το χώρο της εκδήλωσης, κάτι που δημιούργησε προς στιγμήν φασαρία μέσα στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του διοικητηρίου.
Νωρίτερα, στην αρχή της ομιλίας του κ.Κατρούγκαλου, μια γυναίκα είχε διασχίσει την αίθουσα κρατώντας σιωπηλή ένα χαρτί που έγραφε «Ντροπή σας». Η διαμαρτυρόμενη αποχώρησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα από την αίθουσα, συνοδευόμενη από αστυνομικούς και μέλη του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα.

Στην ομιλία του πάντως ο υπουργός τόνισε, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνόδου των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης πως μετά από χρόνια υπάρχει μια απόφαση που βάζει έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη και δεσμεύσεις για το χρέος. Ο Γ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε, επίσης, στις δύο παράλληλες κρίσεις, οικονομική και προσφυγική, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η χώρα μας, σημειώνοντας ότι «βγαίνουμε αλώβητοι, όρθιοι και τώρα αρχίζει ο μεγάλος και δύσκολος αγώνας για να επουλώσουμε τις πληγές που έχουν υποστεί οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας». Επιπρόσθετα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια «εισερχόμαστε σε περίοδο ρεαλιστικής προοπτικής για την οικονομία και την κοινωνία», και υποστήριξε ότι «το μέλλον αποκτά ορατότητα, καθώς έχουν ψηφιστεί όλα τα δημοσιονομικά μέτρα ως το 2018».

The post Καλαμάτα: Στιγμές έντασης στην ομιλία του Κατρούγκαλου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα