Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας (video)

07:42 1/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Γενικά αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα 1 Αυγούστου με βόρειους ανέμους τοπικά έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 και πιθανόν κατά τόπους τους 39 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά

βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία- ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και πιθανόν τοπικά έως 39 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες – Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα πιθανώς έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση Τρίτη 02-08-2016
Γενικά αίθριος και μονό τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Χωρις αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα