Ισοδύναμα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια περιμένει ο Χουλιαράκης

14:02 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει τις προτάσεις των αρμόδιων υπουργείων για τα ισοδύναμα μέτρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να μην ισχύει από την 1η Ιανουαρίου του 2017 το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων στο Δημόσιο, δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Απατώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Δαβάκη, ο κ. Χουλιαράκης διευκρίνισε ότι τα υπουργεία Aμυνας, Δικαιοσύνης και Παιδείας είναι αρμόδια να βρουν τα ισοδύναμα

μέτρα και όχι το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο, όπως είπε, θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των προτάσεων οι οποίες πάντως μέχρι σήμερα δεν έχουν κατατεθεί.

«Αυτές τις μέρες γίνεται η επεξεργασία από τα αρμόδια υπουργεία για την κατάθεση της δικής τους πρότασης για τα νέα μισθολόγια. Στόχος είναι να κατατεθούν πριν το τέλος Σεπτεμβρίου του 2016 τα ειδικά μισθολόγια, που αφορούν καθηγητές πανεπιστημίων, διπλωμάτες, δικαστικούς και μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος», τόνισε ο κ. Χουλιαράκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε:

Keywords
Τυχαία Θέματα