«Ήρεμη δύναμη» ο Παναρκαδικός

08:46 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ήρεμους τόνους ξεκίνησε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη, η προετοιμασία του νέου Παναρκαδικού.

Η ομάδα της Τρίπολης, μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά, στοχεύει και φέτος να έχει ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας και για το λόγο αυτό, ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Διατηρήθηκε αυτούσιο το προπονητικό προσωπικό (Γιώργος Αντωνόπουλος, Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος), παρέμεινε σχεδόν ίδια η διοίκηση, συνεχίζουν οι περισσότεροι παίκτες των τελευταίων χρόνων (χθες κάποιοι έλλειπαν δικαιολογημένα ωστόσο), ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί και κάποιοι άλλοι.

Απ’ τον Αστέρα

Τρίπολης (θα συνεχιστεί η συνεργασία), δόθηκαν μερικοί παίκτες (π.χ. Γκρόσιος, Κατσικαδάς, Ζήζης, Βουτσελάς), ενώ θα γίνουν και άλλες μετεγγραφές. Οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές, καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ συγχρόνως, θα γίνονται και οι προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας.

Στην χθεσινή-αθόρυβη και προσγειωμένη- «πρώτη», η διοίκηση υποσχέθηκε στους παίκτες, συνεργασία, στήριξη, αλληλεγγύη και άμεση διευθέτηση όλων των προβλημάτων και των θεμάτων που θα προκύπτουν. Ευχαρίστησε τους παίκτες για την απόφασή τους να παίξουν για τον Παναρκαδικό και τους δήλωσε ότι τα περσινά επιτεύγματα μπορούν και πρέπει να συνεχιστούν και φέτος.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα