Ηράκλειο: Δεσμεύσεις του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου

21:05 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεσμευόμαστε στην πορεία να πορευθούμε δυναμικά, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, βασισμένοι σε μια κατάκτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, που δεν είναι άλλη από να κρατάει στην καρδιά του οικουμενικά την Κρήτη, να μάχεται, να διεκδικεί και να αγωνίζεται για να την πάει όλο και πιο ψηλά. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτού του θεσμικού οργάνου», δήλωσε μετά την επανεκλογή του ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

ο Γιώργος Πιτσούλης.

Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την έως τώρα συνεργασία, καθώς και γι’ αυτή που θα ακολουθήσει, όπως είπε, σημειώνοντας πως η επιτυχία ενός θεσμικού οργάνου είναι έργο πολλών ανθρώπων όπως ανέφερε και ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κλίμα συναίνεσης που υπήρξε στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας: «Από την ψηφοφορία αναδείχθηκε το κορυφαίο γεγονός της συναίνεσης που υπάρχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η εκλογή του προεδρείου με 45 ψήφους στους 45 ψηφίσαντες λέει πολλά και στέλνει πολλαπλά μηνύματα. Μια δημοκρατική διαδικασία που δείχνει ότι τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση πρέπει να τα λύνουμε με συναίνεση».

Ακόμη ο περιφερειάρχης Κρήτης πρόσθεσε: «Από τη πλευρά τη δική μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ενώνουμε δυνάμεις. Αυτό χρειάζεται η Κρήτη, να ενώνουμε δυνάμεις, να παίρνουμε τις καλύτερες προτάσεις και αυτές να προσπαθούμε να υλοποιούμε. Θεωρώ ότι η σημερινή διαδικασία αυτό έδειξε για μια ακόμη φορά, και μας χαράσσει το δρόμο πως πρέπει να οδηγηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Με την ίδια διάθεση και δυναμικότητα συνεχίζουμε τη δουλειά μας για διεκδίκηση πόρων, για επίλυση προβλημάτων, υπηρετώντας την Κρήτη και τους Κρητικούς, και το έργο που κάνουμε δεν είναι έργο ενός ανθρώπου αλλά πολλών».

Keywords
Τυχαία Θέματα